“YAMI” събират класически музиканти и най-добрите български MC-та на една сцена

Водещ на шоуто на 25 май в Sofia Live Club ще е създателят на „A to JazZ Festival“ Петър Димитров

Един от най-интересните нови проекти в българската музика - “YAMI”, ще събере на една сцена известни професионални музиканти и най-добрите ъндърграунд MC-та на България. На 25 май в Sofia Live Club създателите на “YAMI” - Ясен Обретенов – Яшата (синтезатор) и Михаил Михайлов (барабани) ще представят невиждано по нашите ширини шоу, в което феновете ще чуят на живо 12-те композиции от дебютният им албум.

Част от концерта ще бъдат Николета Хайтова-флейта, Орлин Цветанов- цигулка, Петър Момчев-саксофон, Деян Петров-перкусии, Васил Крумов-китара.

В mash-up импровизации рими ще редят Бутилко, Jahmmi, Jiby Jib, Sen I, Kappa Irie, Wosh MC и Жоро Жмея. За първи път на живо те ще направят авторски ремикси на композицията „Elders“ от дебютния албум на „YAMI“.

Изненада за феновете на качествената българска музика ще бъде участието в шоуто на един от най-уважаваните български певци, музиканти и композитори, работил с Дони и Момчил, Нона Йотова, Нети, Ваня Костова, Графа, Стефан Вълдобрев, Дони, Нина Николина, Поли Генова и много други.

“YAMI” събират класически музиканти и най-добрите български MC-та на една сцена

“YAMI” e музикален проект обединяващ волята, таланта и усещането за музика на двама дългогодишни приятели. Ясен Обретенов, пианист и композитор, и Михаил Михайлов – барабани са познати на меломаните у нас с участието си в много от най-популярните български музикални формации, сред които „Уикеда“, „Kaya“, „Roots Rocket Band“ и други.

Водещ на събитието е Петър Димитров, създател на A to JazZ Festival.

Повече информация за концерта в Sofia Live Club на 25 май вижте тук

Билети: Eventim

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...