Запазваме мястото си за легендарното пътуване до "Кралството на планетата на маймуните"

Еволюцията започва този май само в кината.

Моментът да се завърнем в Кралството на планетата на маймуните настъпва от 10 май само в кината, 4DX и IMAX, а вече можем да гарантираме мястото си за това епично пътуване, защото билетите са в продажба. Звездата на филма Фрея Алън лично ни приветства в Кралството и обещава дългоочакваното продължение на любимия франчайз да ни пренесе в един визуално впечатляващ свят, който не прилича на никой друг и където дългогодишни съюзи са подложени на изпитание, сблъсъците за надмощие са с грандиозни размери, а съдбата на човечеството виси на косъм.


https://www.youtube.com/watch?v=0aJW4-9qPFM

https://www.youtube.com/watch?v=eIBsf1KZxmo

Действието на филма ни отвежда няколко поколения след управлението на Цезар, когато маймуните вече са доминантният вид, живеещ в хармония, а хората преживяват като диваци, спотайващи се в сенките. Когато нов тираничен лидер се провъзгласява за първия крал на приматите и започва да гради своята империя, младото шимпанзе Ноа се отправя на опасно пътешествие, което ще постави под въпрос всичко, което знае за миналото, и ще го накара да направи избор, който ще предопредели бъдещето както на маймуните, така и на хората.

Запазваме мястото си за легендарното пътуване до "Кралството на планетата на маймуните"

В ново ексклузивно видео режисьорът Уес Бол и част от творческия екип на Кралството на планетата на маймуните загатват за предстоящите епични събития и потвърждават мнението на феновете, че мащабният филм, изпълнен със спиращи дъха кадри, разтърсващ екшън и провокиращи размисъл теми, определено ще се превърне в задължителното киносъбитие за годината. Не пропускайте шанса си да сте сред първите, които ще станат свидетели на следващата глава от тази емблематична сага.

https://www.youtube.com/watch?v=-P3yr-dLC0A

Режисьор на Кралството на планетата на маймуните е Уес Бол (трилогията Лабиринтът), по сценарий на Патрик Ейсън (Война на световете), Джош Фрийдман, Рик Джафа (Аватар: Природата на водата) и Аманда Силвър (Prey). В ролите са Оуен Тийг, Фрея Алън, Кевин Дюранд, Питър Мейкън, Уилям Х. Мейси и др.

Започнете своето пътешествие до Кралството на планетата на маймуните от 10 май само в кината, 4DX и IMAX. Билетите са в продажба.

Вижте още: