Започна регистрацията за 10-тата годишна Salesforce конференция

Този март ще ви отведем на пътешествие в бъдещето по време на 10-ата годишна Salesforce конференция.

Вече 10 години всяка пролет Некст Консулт провежда това събитие съвместно с лидерът в дигитализацията на бизнеса - Salesforce. Тази година конференцията е много специална, тъй като отбелязва десетилетие ползотворно сътрудничество между двете организации и 13-ия рожден ден на консултантската компания за дигитална трансформация.

Годишната Salesforce конференция е едно от най-големите технологични събития и най-голямото Salesforce събитие в региона. Тази година то ще се проведе на 21 март в София, България, и на 23 март в Букурещ, Румъния.

Конференцията ще събере на едно място повече от 500 мениджъри на водещи компании от Централна и Източна Европа и ще представи над 20 вдъхновяващи лектори, които ще споделят своя личен опит и експертиза с участниците. По време на събитието повече от 10 ръководители на успешни бизнеси от България, Румъния и Централна и Източна Европа ще споделят от първо лице личния си опит в дигитализацията на бизнеса и реални бизнес казуси, с които се сблъскват.

Десетата годишна Salesforce конференция се осъществява с подкрепата на международни компании, лидери в бранша, а именно Tableau, FinancialForce, MuleSoft, румънския топ експерт в анализа и визуализацията на данни – btProvider, както и медии от Източна Европа като DigitalK и Karieri.bg (economedia), The Recursive, BGlobal, b2b Media, Pixel Media, hidrive и много други.

Програмата на събитието обхваща теми, свързани с намаляване на разходите, увеличаване на приходите, подобряване на оперативните ефективност, добрите практики и тенденциите в дигиталната трансформация. Участниците ще имат възможността да научат повече за това как клиентското изживяване се превръща в ключово конкурентно предимство в днешно време, как да оптимизират процесите и да увеличават продажбите, как да повишат удовлетвореността на клиентите и служителите си, както и кои са успешните стратегии за растеж и развитие на бизнеса.

Конференцията поставя специален фокус върху повишаването на производителността, намаляването на разходите и подобряването на отчетността и проследимостта, ползите от интегрирането на CRM и ERP системите, а също върху анализа на данни и тяхната визуализация за своевременно и акуратно взимане на управленски решения и системната интеграция като инструмент за максимизиране на ефективността и ползите за бизнеса.

Тази година Salesforce конференцията не е обикновено бизнес събитие, а събитие с кауза. И освен за бизнес, ще говорим и за образование. Стартираме кампанията #TheNext10Schools в подкрепа на НПО "Заедно в час", защото вярваме, че инвестицията в образованието на децата е инвестиция в прогреса и бъдещето. Специална лекция ще бъде посветена на тази инициатива и сме сигурни, че ще ви вдъхнови с реалните примери от живота на личности като Светозар Георгиев и Христо Манов, които ще споделят своите вътрешни мотиватори и опит в подкрепата на социални каузи и образованието.

Не пропускайте, заслужава си! За да научите повече за събитието, вижте уебсайта на конференцията: https://event.next-consult.com/salesforce-conference-2023/

Очакваме ви с нетърпение!

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...