Започна регистрацията за #NEXT DIFI 2016 форум за дигитални финансиЕднодневният форум #NEXT DIFI 2016 ще разгледа темите за преплитащите се технологични иновации и финансови услуги, променящи начина, по който светът кредитира, купува и инвестира.

Чрез мултимедийни презентации на високо ниво, панелни дискусии и интерактивност с публиката, лидери на местни и международни банки и финансови организации ще представят своите прогнози и виждания относно бъдещето на банковия и финансов сектор и развиващите се иновативни услуги, повлияни от дигиталната ера.

Специални гости на събитието ще бъдат представители на банковия сектор,  изпълнителни директори на най-иновативните финансови компании и организации в България, експерти и консултанти, с които ще може да се обменят познания за нови услуги, опит, иновативни практики и контакти за сътрудничество.

Започна регистрацията за #NEXT DIFI 2016 форум за дигитални финанси

Започна регистрацията за #NEXT DIFI 2016 форум за дигитални финанси
Темите, които ще бъдат засегнати от програмата на форума, ще включват дигитално банкиране, възникващите глобални предизвикателства за банковия сектор, киберсигурността и развитието и появата на нови продукти и услуги:
  • Конкуренция, предизвикателства и алтернативни модели във финансовия сектор.
  •     Преоткриване на бизнес моделите. Как да останем релевантни за новото поколение клиенти. Готови ли сме да приемем промяната и да се адаптираме?
  •     Задоволяване на изискванията на регулатори, акционери и инвеститори.
  •     Как банките и другите традиционни участници на пазара навигират сред променената бизнес среда?
  •     Кои са ключовите предизвикателства и възможности на новата дигитална ера?
  •     Как ще изглежда дигиталното бъдеще на банките?
  •     Мобилните плащания като път към финансовo приобщаване и икономически растеж.
  •     Кои са възможните макроикономическите и регулаторни сценарии и какви са очакваните ефекти от тях за финансовите услуги в Европа и България?
Запазете вашето място в залата и не изпускайте възможността да научите най-новите тенденции, анализи и услуги от финансовия сектор!
 
​Уебсайт на събитието: difi.b2bmedia.bg

За допълнителна информация можете да следите и Facebook страницата на събитието.

Партньори: Manifesto.bg, БАИТ, Kaldata, Pixelmedia, Fakti.bg, bgПредприемач, Expressonews, SiliconDrinkabout

Научете повече за възможностите за позициониране като се свържете с организаторите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...