1684532Звездния ден на HR бранша – HR Industry 2021 – ще се проведе изцяло онлайн

Регистрациите за изложители и посетители за тазгодишното издание на събитието HR Industry 2021 са отворени на този линк.

HR Industry е единственото по типа си събитие за HR пазара. Вече 10 години форумът събира на едно място топ компаниите в бранша. Дава на всички посетители възможност само в рамките на един ден да се запознаят с новости и тенденции, които ще определят работата на HR-a през цялата година.

HR Industry е най-подходящата платформа за промотиране на нови продукти, услуги и инициативи. Място да се покажеш и да бъдеш видян. Начин да заявиш, че си някой в бранша. Да покажеш тенденциите в твоята област за следващата година.

За първи път и изложението ще се проведе изцяло виртуално – на 9 февруари 2021 г. със семинарна програма и виртуални щандове за лични срещи и разговори във видео, аудио и чат формати. Софтуерът на Brazen Technologies позволява максимално доближаване до преживяването на реалното събитие и ние нямаме търпение да го докажем!

Повече за платформата и как тя ще отговори на нуждите на изложението, можете да видите тук: http://jobtiger.tv/hr-industriya/kak-hr-industry-2021

За повече информация и регистрации: https://2021.hrindustry.bg/bg/

Организатор на HR Industry 2021 е JobTiger, генерален спонсор е MetLife. Българска асоциация за управление на хора е партньор на събитието.

Вижте още: