Специализираната финансовата конференция #NEXT DIFI 2019  се провежда за четвърта поредна година у насФорумът събира на едно място лидери и експерти с цел обсъждане на най-новите тенденции в развитието на финансовия и застрахователния сектор

На 3-и октомври, 2019 г. в “Софарма Бизнес Тауърс” в София за четвърта поредна година ще се проведе #NEXT DIFI 2019 - специализирана финансова конференция за синхронизиране на технологиите и финансовите услуги у нас.  Събитието, организирано от B2B Media, ще постави на фокус тенденциите, определящи начина, по който светът заема, купува, застрахова и инвестира.

#NEXT DIFI ще събере на едно място индустриални лидери, застрахователи, регулатори и експерти във финансовия сектор. Те ще обединят опита и знанията си, за да изследват динамично променящите се сили, които оформят финансовата среда в България. За четвърта поредна година, форумът  кани всички, които се интересуват от предстоящото  в сферата на финансите и които искат да помогнат на компаниите си, да се възползват от най-новите и съвременни възможности, които им дават иновациите. 

„Щастлива съм, че за четвърта поредна година  #NEXT DIFI ще постави за обсъждане въпроси от изключителна важност за  управлението на промените вдигиталното банкиране, дигитализацията на застрахователния сектор, програмите за ускоряване на банкирането и лабораториите за иновации у нас. Участниците ни ще разгледат нови подходи и решения при глобални банкови заплахи, приоритетни звена за киберсигурността и стъпки при развитие на нови продукти и услуги.“, споделя организаторът на конференцията Надя Маринова – основател на B2B Media.  

Програмата на конференцията включва презентации, панелни дискусии и интервюта в реално време.По този начин, висши ръководни кадри от местни и международни банки и застрахователни институции ще се присъединят към лидери от други организации, за да обсъдят какво трябва да направят банките, застрахователните компании и финтех фирмите, за да останат актуалнии гъвкави  в динамиката на съвременната среда. 

Информация за възможностите за участие и присъствие на #NEXT DIFI може да бъде получена от организаторитена: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вижте още: