Участие в „Зелените оскари“ – гаранция за бизнес успех!
Историята на един от победителите в престижната надпревара доказа за пореден път високото ниво на класацията.

Зелената трансформация на бизнеса все повече се превръща не само в условие за успеха му, но и за неговото съществуване на пазара. Престижната класация на b2b Media вече 11-та година вдъхновява и отличава зелените бизнеси в България. През своето съществуване тя се превърна в гарант за високото ниво на участниците и за многото ползи, които носи на отличените.\

Доказателство е успешната история на компанията на фасилити мениджмънт House Cleaning Services (HCS) – победител в десетото издание на "Най-зелените компании в България". Те спечелиха първо място в категорията "Строителство, недвижими имоти, фасилити мениджмънт”, което им помогна да спечелят нови клиенти в портфолиото си.

Как се случи това?

„В надпреварата се включихме с нашата услуга ЕКО почистване, защото в HCS се чувстваме отговорни към намаляването на отпечатъка, който всички ние оставяме върху околната среда. Чрез възможността за поддръжка и хигиенизиране на дома и офиса с екологично чисти препарати, ние вярваме, че помагаме за по-природосъобразния начин на живот.”, споделя Петър Изатовски – управляващ партньор на компанията. Препаратите, които се използват са нетоксични, биоразградими, щадящи природата и едновременно с това ефективни и надеждни. Благодарение на EKO почистването не се отделят вредни вещества и химикали във въздуха, по повърхностите, както и в отпадните води. Това значително помага за:

    • грижата за околната среда;

    • по-чистия въздух;

    • по-природосъобразната и здравословна среда на живот.

Тази линия на корпоративно поведение и участието на HCS в конкурса на b2b Media е спечелила сърцата на една от водещите природозащитни организации в световен мащаб. Тяхната мисия е опазването на околната среда на планетата, за да може в бъдеще хората да живеят в хармония с природата.
„Със сигурност участието и спечелването на награда от „Най-зелените компании в България“ отвори нови възможности за развитие на HCS.”, допълва Петър Петров – управляващ собственик на компанията.

Вижте още: