Accedia посреща HackerX - най-голямата световна мрежа от нетуъркинг събития за дивелопъриЗа първи път българска технологична компания ще посрещне най-голямата мрежа от нетуъркинг събития за девелопъри в света. HackerX е среща, достъпна само с покана от организаторите и списъкът с гости и фирми за всяко събитие остава таен до последния момент.

Подобни събития се провеждат в над 120 града на всички континенти и среща най-добрите и перспективни кадри в IT индустрията с най-иновативните компании и бързо растящите стартъпи.

Затова не е случайно, че именно Accedia ще посрещнат събитието. Откакто е създадена, българската технологична компания отбелязва между 70% и 100% годишен ръст, а бизнес постиженията й са оценени с редица престижни международни отличия (над 10 награди само през 2018-а), мнозинството от които – за най-добър работодател в България, региона и световен мащаб.

На над 300 събития годишно HackerX изгражда глобална общност от стотици хиляди от най-добрите девелопъри в света. Срещите включват speed dating част и свободно общуване и се провеждат в неформална обстановка. В България Hacker X ще открие панорамния бар с 360-градусова гледка над София в новия офис на Accedia.

Accedia посреща HackerX - най-голямата световна мрежа от нетуъркинг събития за дивелопъри

Вижте още:

Годишните награди на b2b Mediaсе проведоха за десети път и се утвърдиха през годините като място за най-иновативните идеи, за отговорните бизнеси и предприемачи и за кампаниите с каузи.Голямата награда за...