Acronis представи своя нов главен търговски директор:  Катя Иванова

Иванова идва с над 10 години опит в продажбите и бизнес-развитието. Тя ще се фокусира върху разгръщането на глобалната търговска организация, за да продължи хипер-растежът на Acronis

Acronis, глобален лидер в кибер-защитата, обяви представянето на Катя Иванова за свой нов главен търговски директор, който ще ръководи търговската организация на Acronis в глобален мащаб. Иванова е всепризнат лидер в мулти-националните продажби с опит на пазарите в регионите на APAC, Европа и Средния Изток, Северна Америка и LATAM. До този момент Иванова бе вицепрезидент вътрешни продажби в глобален мащаб в Acronis, като в това качество управляваше екип от 300 професионалисти.
Стъпвайки на доказано екипно лидерство, експертиза в търговията, както и успешни партньорски отношения, Иванова ще разгърне глобалните продажби на Acronis, увеличавайки разпознаваемостта на облачната платформа за кибер-защита Acronis Cyber Protect Cloud Platform.

Иванова стартира в Acronis като инженер поддръжка през август 2011 г. Първоначално тя ръководеше проект за поддръжка на продажбите в качеството си на старши мениджър в отдела за Глобално управление на доставчиците на поддръжка и успешно генерира над 70% ръст на приходите (в първата година) след преминаването към старши мениджър вътрешни продажби и подновяване на договорите. През февруари 2019 г. Иванова зае доскорошната си позиция позиция като Вицепрезидент глобални вътрешни продажби.

Като главен търговски директор на Acronis Иванова ще разчита на своята доказана кариера на експерт, способен да генерира двуцифрен растеж в световен мащаб. „Катя демонстрира целеустременост и амбициозност през цялата си кариера в Acronis, което я доведе до бързо издигане през отделните нива до една от най-високите търговски позиции в компанията. Нямам съмнение, че това скорошно повишение ще й позволи да продължи да надгражда своето успешно корпоративно пътешествие,“ заяви Патрик Пулвермюлер, главен изпълнителен директор на Acronis.

Доставчиците на управляеми услуги (MSP) продължават да се борят с нарастващата сложност на системите за сигурност, включващи множество различни технологии. Според Глобалния доклад за седмицата на кибер-защитата 2022 на Acronis, 78% от организациите по света използват по около 10 различни решения за защита на данните и сигурността. Въпреки това 76 процента от тях страдат от непланирани прекъсвания на работните процеси и загуба на данни.

Acronis Cyber Protect Cloud предлага интегрирана, единна архитектура, която опростява процеса, без да жертва сигурността. Катя Иванова ще използва своите умения в индустрията и отличите си способности в търговската сфера, за да разгърне обхвата на решенията за кибер-защита на Acronis, на които се доверяват над 20 000 доставчици на услуги в глобален мащаб, предпазвайки 750 000 бизнеса и предотвратявайки 100 милиона атаки.

“Изключително съм развълнувана и мотивирана да надградя нашия досегашен успех в името на опазването на лоялните ни потребители от възхода на кибератаките. Възнамерявам да помагам на екипа да осигурява най-доброто възможно потребителско преживяване, засилвайки сътрудничеството с нашите потребители и партньори,“ заяви Иванова. „Кибератаките продължават да се увеличават в глобален мащаб, така че сега е по-важно от всякога лидерите по сигурността да опазват своя бизнес ефективно и ефикасно“.

Вижте още:

Годишните награди на b2b Mediaсе проведоха за десети път и се утвърдиха през годините като място за най-иновативните идеи, за отговорните бизнеси и предприемачи и за кампаниите с каузи.Голямата награда за...