Високоефективното решение за кибер защита интегрира доказан и тестван хардуер и софтуер в един продукт, лесен за инсталиране и работа.

Acronis, глобален лидер в кибер защитата и хибридно облачно съхранение, обяви пускането на ново инфраструктурно решение Acronis SDI Appliance, базирано на значително обновен, преконфигуриран софтуерAcronis Software-Defined Infrastructure. Acronis Software-Defined Infrastructure трансформира стандартния хардуер на клиентите в защитена, хиперконвергентна система на корпоративно ниво, проектирана специално за киберзащита на всички данни, приложения и системи.

Решението опростява комплексните задачи на кибер защитата, предоставяйки на партньорите и клиентите лесен начин за съхранение  и управление на данните, защитени от решенията AcronisBackup и AcronisBackupCloud на фирмата. AcronisSDI Appliance подсилва способността на Acronisда предоставя цялостна киберзащита на клиентите и партньорите си, адресирайки всички пет вектора на кибер защитата – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност. Резултатът е всеобхватен подход, който гарантира лесна, ефективна и сигурна защита за всички данни, приложения и системи.“Ние помагаме на нашите клиенти и партньори да интегрират най-добрия подход за киберзащита в своите инфраструктури. Нашата софтуерно базирана инфраструктура – интегрирана, преинсталирана и продължително тествана върху надежден хардуер – е стабилнат основа за услугите по защита на данни на Acronis. Основополагащо за нашата визия е предоставянето на цялостна киберзащита. Новото решение носи оптимално ниво на надеждност, ценова ефективност и универсалност, опростявайки процесите на защита на данни на клиентите, така че да могат да се фокусират върху основната си работа,“ казва Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis.

Работейки тясно с производствения и логистичен партньор, базиран в Германия, RNTRAUSCHGmbH, Acronisпроектира и разработва хардуерно решение, което допълва софтуерните решения, за да гарантира, че AcronisSDIApplianceпосреща нуждите на центровете за данни за клиенти, търсещи оптимизация при ползването на софтуер Acronis. 

В допълнение към производството на хардуер за AcronisSDIAppliance, RNTще приемат поръчки и доставка на решението. Сред клиентите на RNTса RacingPointFormula1, отбор по мото спортове, който използва хардуера на RNTRAUSCHGmbHи софтуера на Acronis, за да може надеждно да съхранява множество терабайти инженерна информация. 

AcronisSDIApplianceможе да съхранява до 180 TBсурова информация. Решението в момента е налично в САЩ, Канада, Обединеното Кралство, Германия, Швейцария, Австрия и северноевропейските страни.

За да научите повече и да поискате оферта, моля, посетете https://www.acronis.com/en-us/business/hyper-converged-infrastructure/.

Вижте още: