Allview стартира продажбите на смарт телефона P6 Life на българския пазарAllview, най-големият румънски IT & C производител, стартира продажбите на смарт телефона P6 Life. Устройството ще се предлага и на българския пазар.

Новият двусимов телефон е с OGS тъчскрийн, 5-инчов IPS дисплей, 1,3 Ghz четириядрен процесор, две камери, предлага 3G свързаност и е с предварително инсталиран Sygic софтуер за навигация.

5-инчовият IPS дисплей предлага на потребителите идеалната повърхност за разглеждане онлайн, за писане на мейли и бележки, за четене и редактиране на документи. Тънкият, модерен и ергономичен дизайн на телефона, а също и качествените материали, от които е изработен, улавят погледа веднага. Тъмно кафявият лъскав заден капак е много приятен на допир и предава на устройството изключителна изтънченост.

Смарт телефонът е с 1.3 Ghz четириядрен процесор, 1 GB RAM и 8 GB флаш памет. P6 Life предлага 3G HSPA +, GPS, Bluetooth 4.0 и Wi-Fi свързаност.

Основната 8MP камера с LED светкавица предлага функции като Full HD видео запис, HDR и панорамна фотография. В предната част на устройството има втора 2MP камера, полезна за видео разговори и селфи с помощта на функцията красиво лице.

P6 Life е съвместим с технологията Miracast, която позволява пренос на звук и образ от устройството към всеки телевизор с HDMI порт чрез адаптера за безжичен дисплей Smart2View.

P6 Life може да бъде закупен в магазините от партньорската мрежа.

За повече информация посетете: 
www.facebook.com/allview.bg
www.allviewmobile.com

Вижте още: