1351629HP анонсира, че компанията е получила три награди от тазгодишното издание на iF Design Awards. Продуктите, носители на награда, са HP OfficeJet Pro 7740, HP OfficeJet 200 Mobile и HP OfficeJet 250 Mobile AiO в категорията „Офис принтер“.

HP принтерите бяха отличени от жури от 58 независими експерти от цял свят за изключителен дизайн, тиха производителност и компактен размер. Конкуренцията беше ожесточена: над 5,500 заявки за участие, приети от 59 страни, се стремяха да получат печата за качество - iF Design Award.

Основана през 1953 г., iF е независима институция за дизайн, чиято цел е да идентифицира, подкрепя и промотира перфектния дизайн в разнообразни категории: от пакетирането до проектирането. През последните 60 години iF Design Awards е символ на качество и изключителен дизайн.

HP спечели три престижни награди  iF 2017 Design Awards  за серията OfficeJet принтери 

Вижте още:

Соня Миклай е новият главен управител на „Германо-Българската индустриално-търговска камара“ от 1 март 2024 г.Тя поема поста от д-р Митко Василев, който бе начело на организацията последните над 30 години.