1351629HP анонсира, че компанията е получила три награди от тазгодишното издание на iF Design Awards. Продуктите, носители на награда, са HP OfficeJet Pro 7740, HP OfficeJet 200 Mobile и HP OfficeJet 250 Mobile AiO в категорията „Офис принтер“.

HP принтерите бяха отличени от жури от 58 независими експерти от цял свят за изключителен дизайн, тиха производителност и компактен размер. Конкуренцията беше ожесточена: над 5,500 заявки за участие, приети от 59 страни, се стремяха да получат печата за качество - iF Design Award.

Основана през 1953 г., iF е независима институция за дизайн, чиято цел е да идентифицира, подкрепя и промотира перфектния дизайн в разнообразни категории: от пакетирането до проектирането. През последните 60 години iF Design Awards е символ на качество и изключителен дизайн.

HP спечели три престижни награди  iF 2017 Design Awards  за серията OfficeJet принтери 

Вижте още:

На 5 август 2022 г. Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, и Националният гаранционен фонд (НГФ), част от групата на Българската...

Миналата седмица БНБ, качи резултатите на търговските банки за второто тримесечие на 2022 година на сайта си и се присетих, как някак си неусетно...