LG РАЗШИРЯВА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ПРИ ТАБЛЕТИТЕ С НОВИ МОДЕЛИ ОТ СЕРИЯТА G PadТРИ НОВИ ТАБЛЕТА ПОСРЕЩАТ НУЖДИТЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, ПРЕДОСТАВЯЙКИ ИМ ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА НАПАСВАНЕ КЪМ НАЧИНА ИМ НА ЖИВОТ

LG Electronics добавя три нови таблета към своята серия G Pad, предлагайки повече опции за употреба от притежателите им. Новите G Pad устройства – G Pad 7.0, G Pad 8.0 и G Pad 10.1 — бяха показани за първи път на MedPI 2014, едно от най-големите IT/Tech форуми в Европа, което се състоя между 13-16 май в Монако. Разширеното портфолио от таблети на LG, което включва и вече добре приетият G Pad 8.3, значително ще увеличи влиянието на LG на пазара на таблети.

„Клиентите ни казват, че биха желали по-широка гама от устройства с достатъчно голям екран без да правят компромис с мобилността им,” каза Др. Жонг-сеок Парк, президент и управляващ директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „За разлика от смартфоните, при таблетите не важи максимата, че един размер пасва на всички. Ето защо ние създадохме серията G Pad, която предлага решения за разнообразна група от потребители, някои от които залагат изцяло на преносимостта на устройството, докато други желаят възможно най-доброто мултимедийно преживяване. G Pad предлага всичко това.”

Отличителни характеристики на новите таблети от серията G Pad на LG са:

● G Pad 7.0: Създаден за да бъде държан с една ръка, той е най-малкият таблет на LG и лесно преносим център за забавление, който предлага едновременно мобилност и мощност.
● G Pad 8.0: Със своя 8-инчов дисплей, този таблет на LG със средна големина съчетава в себе си завладяващо мултимедийно преживяване и лесно боравене с множество задачи.
● G Pad 10.1: С голям дисплей и мощна батерия, 10.1 инчовия таблет на LG предлага безкрайни часове на забавление и развлечение.

Най-новите G Pad таблети включват патентованите UX приложевния на LG катo QPair 2.0 и Knock CodeTM. С обновената версия на QPair, която е представена за първи път на G Pad 8.3, потребителите могат без усилия да свържат своите смартфони с операционната система Андроид само чрез Bluetooth. Така те ще получават не само известия за повиквания и съобщения, но и ще могат да отговарят директно от своето G Pad устройство. Освен това, Knock CodeTM позволява на потребителите да отключват своите LG смартфони с една лесна стъпка, като въведат персонализиран “почукващ” мотив върху дисплея. Knock Code предоставя удобство и повече сигурност, защото мотивът от персонализирани 2 до 8 почуквания с повече от 80.000 комбинации може да бъде въведен навсякъде по екрана, в какъвто и да е размер и независимо от това, дали екранът е включен или изключен.


Вижте още:

Годишните награди на b2b Mediaсе проведоха за десети път и се утвърдиха през годините като място за най-иновативните идеи, за отговорните бизнеси и предприемачи и за кампаниите с каузи.Голямата награда за...