NetIX обяви по-изгодна ценова листа за клиентите си

Присъединяването към частната, паралелна на интернет мрежа за пренос на данни дава директен достъп до над 180 от най-големите доставчици на съдържание.

Глобалната платформата за интернет обмен от групата на Нетера - NetIX, обяви актуализирана и по-изгодна от досегашната си ценова листа за присъединяване на нови членове към своята Ethernet мрежа. Ethernet е частна, базирана на директна свързаност, паралелна на интернет мрежа за пренос на данни. В случая на NetIX тя е глобална и свързва над 200 центъра за данни по света – както по-малки, независими съоръжения, така и дейта центрове на световноизвестни марки.

Към момента към нея са присъединени над 180 от най-големите доставчици на съдържание, интернет компании и повече от 30 други платформи за интернет обмен.

NetIX непрекъснато се стреми да подобрява услугите и удовлетвореността на клиентите си, като активно търси начини да осигури най-голяма стойност на възможно най-добрата цена.

Дeaн Белев, вицепрезидент на NetIX, коментира: „Ние знаем колко много нашите клиенти разчитат на нас и на услугата ни за Ethernet свързаност и това ни мотивира да правим положителни промени. Актуализирахме ценовите предложения на над 300 уникални маршрута в нашата мрежа, всеки от тях с 32 различни капацитета, със защитени и незащитени опции. Отне много време и усилия, но ние знаем, че си струва за нашите клиенти, особено в настоящата икономическа обстановка.“

В тази актуализация на цените е включен и EllaLink. През юни тази година NetIX обяви, че е наел капацитет от EllaLink – оптичният подводен кабел с голям капацитет и ниски времезакъснения, който директно свързва Латинска Америка и Европа. Чрез него данните преминават разстоянието между двата континента за 60 милисекунди, което е рекордно бързо в сравнение с досегашните решения. EllaLink и тази светкавична връзка сега са в мрежата на NetIX като част от глобалната ѝ инфраструктура.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...