Полиграфия събра бизнес елита на София на изискано лятно парти Полиграфия Офис Център посрещна приятели и гости на свежо лятно събитие. Емблематичната сграда в центъра на София, позната като един от ключовите офис сгради в столицата разполага с демократично арт пространство, което традиционно посреща изявени автори. Този сезон в слънчевата и просторна част своя юбилейна сборна изложба представя световно известният български художник Онник Каранфилян.

Събитието бе част от календара на Дамския бизнес клуб, а в ролята на негов символичен домакин бе Виктория Илиева – криейтив директор на VIArchitects– архитектурното студио, автор на концепцията за съществуването и дизайна на пространството.

Архитектурата на Полиграфия следва световните тенденции изкуството да присъства в сградите, без значение от основното им предназначение. Бизнес комплексът съчетава висок клас офиси и търговски обекти с пространства, подходящи за алтернативни активности за изкуството и култура. След мащабна реконструкция, дело на aнглийcĸи apxитeĸти, Полиграфия е отличена за бизнес сграда на 2018 от престижния национален конкурс Сграда на годината, офис сграда на годината от SEE Real Estate Awards 2018, иновативна сграда в b2b media awards 2018 и технологична сграда на годината от Bulgarian Outsourcing Association 2018.

Сред гостите на събитието бяха Севдалина Василева, изпълнителен директор и член на УС на Първа инвестиционна банка, Анна Цанкова-Бонева,изпълнителен директор и член на УС на Токуда банк, Таня Косева-Бошова, председател на Асоциацията на собствениците на бизнес сградии управляващ партньор в Park Lane Developments, Гергана Тенекеджиева, изпълнителен директор на АДРЕС Недвижими имоти, Жанет Захариева, главен съветник регулация Виваком, Петя Мургова, управляващ съдружник в адвокатство дружество „Мургова и партньори”.

В просторния вътрешния двор на Полиграфия гостите се насладиха на летни коктейли с френския аперитив Lillet, както и на домашно сладолед, приготвен от MIAM.

Галерийното пространство на Полиграфия представя до края на 2019 г. сборната изложба на Онник Каранфилян. Експозицията се състои от подбрани картини от творчеството му през последните 20 години. Тази година авторът празнува и 20 години брак със съпругата си Нина, която също е художник.

„В тази колекция представям съвсем малка част от творчеството си през последните 20 години. В далечната 1999 г. показах пред публика за пръв път композициите с моите въжета, които впоследствие донесоха на България престижни награди от международни графични конкурси. Въжето за мен е един от най-интересните и емблематични цивилизационни символи, които присъстват в творчеството ми - динамично, символно и на моменти драматично. В същия момент, не спирам да се забавлявам с усмивка, и с много други теми, които присъстват по парадоксален и забавен начин в живота ни“, коментира Онник Каранфилян.

Полиграфия Офис Център предлага и конферентен център с две напълно оборудвани многофункционални зали. По-голямата е с капацитет 120 души и е подходяща за различни типове корпоративни събития - провеждане на обучения, презентации и други. По-малката зала побира до 30 души и може да се използва за уъркшопи или друг тип групови занимания. Двете зали се отличават с модерен дизайн и висококачествена професионална техника. На разположение за ползвателите има IPкамери, които позволяват livestreamingна събитията. 


Полиграфия събра бизнес елита на София на изискано лятно парти  

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...