Телевизорите придобиват все повече функциите на компютърНово поколение Smart UHD телевизори от Samsung позволяват на зрителя да гледа ТВ и да сърфира в интернет едновеременно.

Новият Samsung UE55HU7500 UHD смарт телевизор е поредното доказателство за това, че Samsung са неуморими в стремежа си откритията и иновациите да носят на хората нови преживявания и нови начини да изразяват себе си. С 4К Ultra HD резолюция новият UE55HU7500 не само въвлича в действието и осигурява превъзходно домашно забавление, но притежава и зашеметяващ дизайн, благодарение на който гарантирано ще заеме централно място във Вашия хол.

Впечатляващ дизайн
HU7500 притежава Aero Design, който създава т.нар. „плаващ“ ефект за зрителите благодарение на изключително тънката си рамка – едва 8 мм, което допълнително повишава усещането за потапяне в действието. Дизайнът е толкова иновативен и елегантен, че телевизорът е забележителен, дори когато е изключен.

Ultra High Definition
Благодарение на своите 8 милиона пиксела, HU7500 предлага 4 пъти по-детайлна картина с брилянтни кристални цветове, като дори малките букви са лесно четими. Високата резолюция осигурява по-детайлни изображения, непостижими за full HD екраните, които изглеждат така, сякаш са на живо.

Превъзходно визуално изживяване с най-новите технологии
Независимо от източника на съдържанието, винаги можете да разчитате на изключителното UHD качество. Благодарение на уникален процес от 4 стъпки, технологията UHD upscaling конвертира съдържание с по-ниска резолюция до по-ярки и контрастни образи, така че да можете да се насладите на любимата си телевизионна програма с качество и детайл, каквито заслужава. Специалната UHD Dimming технология анализира всяка отделна област на картината и оптимизира настройките на цвета, контраста и детайла. В резултат цветовете са богати, живи и естествени, а визуалното изживяване – неповторимо.

Истинско смарт забавление
Samsung са се погрижили зрителят да изживее многообразно приключение пред телевизора, като са му предоставили възможността да разделя екрана на 2 части чрез функцията Multi-Link Screen. Докато гледате някое телевизионно шоу, можете да сърфирате в интернет, да гледате някой клип или да ползвате любимото си приложение и всичко това на един и същ екран.

Smart Hub 2014 организира многообразно съдържание по интелигентен и достъпен начин в няколко панела, лесни и удобни за навигация. А за още по-голямо удобство Smart Hub препоръчва съдържание, базирайки се на Вашите предпочитания при гледане.

Многобройните удобства и иновации, които предлага продуктът, са изцяло разработени с дълбоко разбиране и съобразени с начина на живот, работа и развлечение на съвременните хора.


Телевизорите придобиват все повече функциите на компютър

Вижте още: