VMware отваря прием за начинаещи програмисти за платени стажове и програма за лятно обучение. Търсят се и близо 40 участници за платената стажантска програма.

Инженери от VMware Bulgaria ще проведат безплатен интензивен клас за начинаещи програмисти. Инициативата Talent Boost, която се провежда за пета поредна година в българския офис на компанията, досега е подготвила над 70 млади софтуерни инженери за практиката в индустрията.

Програмата се провежда от 3 юли до 18-ти август всеки работен ден. Кандидатури се приемат до 20-ти юни на сайта www.talentboost.org. Търсят се предимно студенти от университетите от цялата страна, а най-добре представилите се ще бъдат наети на 6-месечен платен стаж в компанията през септември.

Стажовете със софтуерна насоченост във VMware са близо 40 тази година. Студенти или хора без опит в индустрията до 29-годишна възраст могат да кандидатстват и за тях от сега през кариерния сайт на VMware Bulgaria. С продължителност от 3 или 6 месеца, стажовете са платени и дават възможност на младите специалисти да работят в реалната екипна среда на компанията. Тези, които се представят най-добре, ще получават възможности за продължаване на трудов договор на постоянна позиция.

Вижте още: