Документален разказ за фестивала „Джаз на село“ в „№1 Туризмът“ по БНТ 2

Тази неделя, 8 май в „№1 Туризмът“ по БНТ 2 от 15:30 ч. ще се излъчи документален разказ за седмото издание на джаз фестивала „Джаз на село” в Камен бряг.

Зрителите на БНТ 2 ще видят основният вдъхновител и организатор на хитовия фестивал „Джаз на село“ българинът Юри Чарийски, професор по фотография в Университета по приложни изкуства във Виена, съвместно с община Каварна. Сред участниците са В. Василев-Еко, Ст. Янкулов-Стунджи, Ясен Велчев, Ивайло Звездомиров, Мирослав Иванов, Амината Зайдел от Австрия. Традиция е фестивала да се провежда в последните дни на юли. Любителите на добрия джаз се събират и наслаждават на изпълненията на тези перфектни музиканти, а местните жители, туристите и фенове специално пристигнали от цялата страна очакват с нетърпение събитието. Освен възможност за развитие на културния туризъм по Северното Черноморие „Джаз на село“ е незабравимо преживяване в магичния декор на морето и легендите на Камен бряг.

Гледайте документалният разказ за фестивала „Джаз на село” на 8 май (неделя) от 15:30 ч., по БНТ 2

Документален разказ за фестивала „Джаз на село“ в „№1 Туризмът“ по БНТ 2

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...