1369571На изискано парти в компанията на партньори, приятели и автори, екипът на единственото по рода си списание за свободното време „твоята ВАКАНЦИЯ” отпразнува излизането на новото лятно издание.
Няколко околосветски обиколки и десетки часове, прекарани в самолети, яхи, каяци, мотори, парапланери и не на последно място - страхотни автомобили – така екипът на „твоята ВАКАНЦИЯ“ описа работата си по създаването на новия брой на изданието, което е посветено на динамичния и активен човек, който мечтае да пътува и колекционира емоции, а не вещи.

Концепцията на списанието е да предлага интересни дестинации и активности в свободните летни месеци. В новото издание са представени десетте български плажа със „Син флаг”, най-близките и най-красивите плажове в съседна Гърция, както и впечатляваща яхтена ваканция по островите. От първа ръка ще научите какво да търсите в далечна Куба и Коста Рика или как да се снимате с животинския свят на Африка и Намибия, как да наблюдавате Северното сияние. Специално място е отделено на винените маршрути в България и Бордо. В броят ще откриете и адреналинови предизвикателства като полет с парапланер или кайт ваканция в Гьокчеада, емоции на Формула 1, а за тонус – почивка с каяк. Всички статии са написани от автори, които са били на тези места и дават много ценна и практична информация.

„Когато ежедневието ни е толкова забързано, че понякога нямаме време да организираме дори почивката си, добрите идеи за свободното време, споделени от първа ръка идват точно на място”, каза Ина Георгиева, гл. редактор и издател на списанието.

„Да пътувам е моята най-голяма страст – обожавам да изследвам непознати места извън туристическите пътеки и да се губя далеч от познатите маршрути. „твоята ВАКАНЦИЯ“ е проект, който е създаден с удоволствие и радост, емоции, и читателите ще усетят това най-добре.“, споделя Цвета Герчева, редактор на списанието.

В почти лятната вечер в столичното Flocafe в“ София Ринг мол“ с невероятна гледка към зелена Витоша, гостите на партито се насладиха на коктейлите с модния френски аперитив Lillet. Погледите бяха привлечени от специалния гост на събитието - новият MINI Countryman – един пътешественик по характер, с който може да споделите вашите истински истории.

До късно вечерта лятното настроение и приятна атмосфера бяха притегателен център за почитателите и гостите на „твоята ВАКАНЦИЯ“, а партито приключи с много нови планове за пътешествия и непознати маршрути за изследване и споделяне.

От днес списанието стартира и своя блог – твоята перфектна ВАКАНЦИЯ, в който ще бъдат представяни още повече идеи, маршрути, лайфстайл, приятни моменти с приятели за свободното време.

Сп. „твоята ВАКАНЦИЯ” е двусезонно издание на твоят БИЗНЕС.


1369571-1 

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...