И родното Сен Тропе - хотелски комплес Оазис в курорта Лозенец, е сред номинираните от годишните награди Balkan Awards for Tourism Industry 2016. Второто издание на конкурса ще се състои на 1.12. 2016 г. от 20 ч. в хотел Premier Best Western София, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

Разположен на широка плажна ивица, покрита с фин златист пясък и богата автентична растителност от Странджа планина, ОАЗИС РИЗОРТ & СПА се намира на самия морски бряг, в южната част на нашето Черноморие. Комплексът е проектиран в специфичен средиземноморски стил, съчетан с изключително внимание към детайла. Тук почитателите на природата ще останат очаровани от живописни градини, отрупани с цветя и екзотични растения, както и от изключителния плаж, отличен със „Син флаг“ и покриващ 30 критерия.

Хотелският комплекс е оазис за семействата и техните малчугани, заради безброй занимания, както за децата, така и за техните родители. OASIS KIDS HOUSE e специално създадено място за забавленията на най-малките гости. Комплексът разполага с два отопляеми външни басейна: олимпийски и детски.

СПА центърът на хотела е с отопляем вътрешен басейн, парна баня и сауна, както и фитнес център. За спорт на открито е изграден OASIS BEACH SPORT CENTER, подходящ за футбол, плажен волейбол, планинско колоездене, уиндсърф, водни ски, каяк, подводно гмуркане, SUP и др. В хотелския комплекс има и обособена търговска зона с магазини за дрехи, аксесоари, бански костюми, хранителни стоки, обменно бюро, аптека и др.

В 6-те бара и ресторанта се сервират разнообразни освежаващи напитки и международни ястия, включително от италианската, френската, азиатската и българската кухня. Хотелът е подходящо място и за корпоративни мероприятия, семинари, тийм билдинги или фирмени събития. Разполага с 3 конферентни зали, които може да бъдат приспособени за различни мероприятия. Залите са с дневна светлина, централна климатизация и капацитет до 110 места.

Една от най-големите и най-бързо развиващите се хотелски вериги в България - Грифид Хотели, също влиза в надпревара за престижните статуетки на Balkan Awards for Tourism Industry 2016.

Четиризвездният „Каменград” Хотел & СПА, част от веригата „Тракийски хотелиери", също влиза в надпреварата за Балканските награди за туристическа индустрия. Той е номиниран в категория "Успешно утвърждаване на гр.Панагюрище като дестинация за спа, конферентен и културен туризъм чрез „Каменград” Хотел&СПА".

Един от най-предпочитаните планински хотели у нас и на Балканите - Апартхотел Лъки Банско, също получи заслужена номинация от годишните награди Balkan Awards for Tourism Industry 2016.


Родното Сен Тропе с номинация от Balkan Awards for Tourism Industry 2016

Организаторът на церемонията ВИП Комюникейшън, има зад гърба си куп престижни събития, като Националните награди за значими постижения в бизнеса и на церемониите за луксозно строителство, архитектура и дизайн, Националните медицински награди, Годишните медийни награди и други.

Подробности тук: http://vipcompr.com/balkan-tourism-industry-awards-2016/ 

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...