Сегашната власт подготвя предателство

Искам да погледнете внимателно тази карта. Тя показва трите официално признати български малцинства - в Сърбия, Косов и Албания, както и неофициално признатото все още за българско, но отбелязвано като "славянско" в Гърция. Въпросните "славяни" си говорят на чист български.

Забелязвате ли нещо? По един особено "странен" начин българите обграждат република "Северна Македония".

Същевременно, вчера Скопие обяви, че наскоро проведеното преборяване в страната им е отчело едва 3504 българи. 3504 - нищо. Повече открито заявени българи има във всяко едно от тези червени петна, които виждате на картата. Вътре в самата Македония - йок.

Много странно. Може би няма на света друг подобен случай. Пък възможно ли е българите така да сме се разселвали през историята, че специално да сме обграждали почти с пълна педантика границите на бъдещата "Северна Македония", без да влизаме вътре?

Естествено, че не. Просто отговорът е, че на преборяването в Македония българите не са 3504, а 1,073,299 или 54,25% от населението. Всички, определили се като "македонци". Затова малцинствата ни толкова прецизно "прегръщат" Македония от всички страни - защото самата тя е регион, в който българите преобладават. Исторически, през 20-ти век, и сега.

Единствено и само тази позиция може да бъде отговорна национална политика на София. Всичко друго е предателство. А с безпардонното приемане на Северна Македония в ЕС, което сегашната власт подготвя, това предателство ще бъде окончателно и безвъзвратно формализирано.

Вижте още: