Acronis и отборът на Toyota Gazoo Racing WEC обявиха официално партньорствоAcronis, световният лидер в киберзащитата, обяви ново технологично партньорство с отборът на Toyota Gazoo Racing WEC, ставайки техен Официален партньор за изкуствен интелект. Acronis ще проектира решения, базирани на изкуствен интелект, за да подпомогне представянето на отбора както на пистата, така и извън нея.

Името Toyota е синоним на моторните спортове и състезания за издръжливост. Това е област, в която известната японска марка се отличи през последните години, борейки се за престижното World Endurance Championship (WEC) през 2014 със състезателите Anthony Davidson и Sebastien Buemi.

Безспорно като едни от най-престижните първенства по мотоспорт, WEC състезанията се случват на някои от най-емблематичните писти по целия свят като Silverstone, Fuji, Sebring, Spa-Francorchamps, 24 Hours of Le Mans.

Toyota Gazoo Racing ще използва експертния опит на Acronis в областта на машинното обучение и изкуствения интелект, за да обработва големи количества състезателни данни за развитието на автомобилите.

Иновациите на Acronis в областта на изкуствения интелект се ръководят от екип от AI експерти, които също са ангажирани в разработването на модерна технология за киберзащита, способна да защитава всички данни и работни процеси от кибератаки. Acronis помага на партньори и клиенти по целия свят да се справят с безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) на работните натоварвания. По време на пандемията от COVID-19, Acronis също така помага на своите партньори да бъдат #CyberFit.

Приветстваме партньорството между Acronis и Toyota Gazoo Racing. В автомобилния спорт представянето е всичко и това партньорството ще въведе решения, базирани на изкуствен интелект, които ще подобрят развитието на нашите екипи и състезателни коли, давайки ни конкурентното предимство, което търсихме. Очакваме успешна година с Acronis,” каза Rob Leupen, Изпълнителен директор на Toyota Gazoo Racing Europe.

Acronis продължава да поддържа и развива стандарта #CyberFit. Нашата технология е много подходяща за подпомагане на екипите на автомобилния спорт за защита на техните данни, приложения и системи във всяка среда, подобрена от най-новите разработки на AI и ML. Горди сме да станем официален партньор за отбора на Toyota Gazoo Racing и се радваме на успешното партньорство с екипа,” каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis.

Acronis си партнира с редица спортни и автомобилни екипи по целия свят. За повече информация, моля посетете https://acronis.sport

Вижте още: