Acronis отвори нов офис в ИзраелВ израелския офис ще бъдат наети повече от 100 нови служители, фокусирани върху спиране на киберзаплахи, развитие на мрежа от партньори и осигуряване на защита на организациите в региона и по целия свят.

Acronis, глобален лидер в кибер защитата, обяви откриването на нов офис в Херцлия, Израел, с планове да инвестира около 80 милиона долара в страната през следващите пет години. Този нов офис ще бъде фокусиран върху провеждането на изследвания и разработки в областта на киберсигурността, като ще осигури възможности за развитие на партньорите на Acronis в региона, маркетингова, техническа и образователна поддръжка, както и привличане на нови облачни партньори. Офисът също така разширява глобалната мрежа на компанията от оперативни центрове за киберзащита на Acronis (CPOCs).

Тази новина е обявена само седмици след полученото финансиране на стойност около 250 милиона долара, което повиши оценката на компанията до над 2,5 милиарда долара. Част от това ново финансиране ще бъде насочено към офиса в Херцлия за набиране на персонал и подкрепа на регионалните партньори. Acronis планира да наеме повече от 100 висококвалифицирани инженери, учени и специалисти по кибер сигурност за новата локация. Друг фокус на инвестициите ще бъде върху увеличаване на броя на облачните дистрибутори и доставчици на услуги в региона, където компанията присъства от 2008 г.

В края на 2020, Acronis придоби израелската фирма за кибер сигурност CyberLynx Security в и отвори нов център за данни в Израел през април тази година.

“Стратегическото придвижване на Acronis към Израел показва, че този регион ще играе основна роля в бъдещия ни успех и ние вярваме в таланта на израелската високотехнологична индустрия,” каза Сергей Белоусов, Главен изпълнителен директор и основател на Acronis. “Този нов израелски център ще бъде в челните редици на научноизследователската и развойна дейност в областта на киберзащитата, превръщайки се в едно от ключовите места в нашата международна мрежа от изследователски центрове, заедно с другите ни локации в Швейцария, Сингапур, България и Северна Америка.”

Израелският офис ще бъде ръководен от генералния директор Gili Moller, който има повече от 15 години опит в научноизследователската и развойна дейност и управлението на продукти в базирани в Израел технологични компании.

“Acronis обещава да установи стандар за съвременна киберзащита, който обединява киберсигурността и защитата на данните в едно решение,” каза Moller. “Нашият екип в Израел ще бъде в основата на тази революция, тъй като ние предоставяме на партньори и клиенти едно-единствено решение, което обхваща всички етапи на защита.”

За да постигне целите си за бързо наемане на голям брой служители, Acronis ще си сътрудничи с местната бизнес общност и водещите израелски университети, за да създаде разнообразниинициативи, сътрудничество за научноизследователска и развойна дейност и обучение, за да помогне на настоящите служители в тяхното професионално развитие.

Ако се интересувате да научите повече за глобалната експанзия на Acronis, моля, присъединете се към нас на живо или виртуално в нашия #CyberFit World Tour 2021 в Маями, Флорида; Шафхаузен, Швейцария; Дубай, Обединени Арабски Емирства; и Сингапур. Може да се регистрирате тук.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...