Конференцията предлага ключови познания за киберзащита от лектори от световна класа, лидери и партньори на Acronis, заедно с тренировъчни сесии и уникални социални и нетуъркинг събития

Acronis, световен лидер в областта на киберзащитата, обяви официално отварянето на регистрацията за второто издание на ежегодната конференция Acronis Global Cyber Summit 2020. Събитието ще се проведе във Fontainebleau Miami Beach в Маями, от 19 до 21 октомври 2020 г.

Събирайки на едно място идеите на лидери, CIO, доставчици на услуги, търговци, дистрибутори, разработчици и корпоративни бизнеси от цял свят, очакваните 2000 участници ще имат възможност да се запознаят с най-новите тенденции и възможности в съвременната киберзащита - трансформационната ИТ дисциплина, която гарантира, че организациите са #CyberFit.

Събитието ще стартира в понеделник, 19 октомври, с тренировъчни и сертификационни сесии на живо, следвани от Welcome Reception за посрещане на гостите на събитието. Следващите два дни ще предложат целодневни програми с ключови представяния и панелни дискусии на клиенти и партньори.

Участниците също ще разберат как да направят своята ИТ инфраструктура #CyberFit с цялостното решение за киберзащита на Acronis - Acronis Cyber Protect, което съчетава протекция на данните и киберсигурност с цел осигуряване на 360-градусова кибер защита, защита от злонамерен софтуер и управление на крайните точки.

Ангажирани с киберзащитата

По време на събития като Acronis Cyber Summit 2020, компанията се фокусира върху обучението на ИТ специалисти и доставчици на услуги и върху това как силната стратегия за киберзащита дава възможности за организациите им да станат #CyberFit.

Революцията в киберзащитата започна, тъй като традиционното архивиране вече е мъртво. Има няколко причини за това. Всеки ден съвременните организации генерират все по-големи количества данни, което прави идеята за „backup window“ несъвместима с непрекъснато активния бизнес. Стойността на данните, приложенията и системите на организацията също ги прави привлекателни за хакерите.

Чрез прилагането на стратегиите и решенията, които съчетават доказана защита на данните с модерна киберсигурност, организациите могат да се обърнат към петте вектора на киберзащита – осигуряването на безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS) на техните данни, приложения и системи. Това им дава възможност да бъдат #CyberFit и готови да се изправят срещу всяка заплаха.

Основателят и изпълнителен директор на Acronis Serguei “SB” Beloussov Основателят и изпълнителен директор на Acronis Сергей Белоусов е категоричен, че предвид естеството на днешния дигитален свят, киберзащитата е толкова важна, колкото храната, водата и подслонът.

През 2019 година ние стартирахме революция в киберзащитата - показвайки значението на интегрирането на защитата на данните и киберсигурността. Отговорът беше невероятен, особено от общността на Acronis, и индустрията вече може да разбере защо традиционното архивиране е мъртво,” каза Белоусов. “Докато се подготвяме за Acronis Global Cyber Summit 2020, ние ще продължим да разширяваме нашата екосистема от решения за киберзащита и да трансформираме начина, по който организациите защитават своите данни, приложения и системи.”

The Acronis Global Cyber Summit 2020 следва успеха на миналогодишното първо издание, което включваше световноизвестни оратори, включително изпълнителния директор Robert Herjavec на Herjavec Group, анализатора по сигурността и изследователя Keren Elazari от Tel Aviv University и бившия американски агент от FBI за борбата с тероризма и оперативен служител от контраразузнаването Eric O’Neil.

Както през 2019, програмата тази година ще предостави същото превъзходно изживяване за участниците.

Acronis Global Cyber Summit 2019 повдигна летвата и установи нов стандарт в събитията, насочени към партньорите,” каза Erick Simpson, главен стратег на ErickSimpson.com. “Събитието беше добре организирано с ангажиращи вниманието на аудиторията презентатори и теми и то свърши невероятна работа за представяне на стратегията за напредък на Acronis, на стратегическите партньори на доставчиците и на това как партньорите могат да развиват бизнеса си, като се справят с нуждите на своите клиенти в киберзащитата с Acronis.”

Acronis Global беше сред най-добрите прояви, които спонсорирахме през 2019 г.,“ каза James Murphy, вицепрезидент по глобални продажби на DevTech. “Местоположението, съдържанието и присъстващите бяха точно това, което предполага подобен тип събитие. Възможностите за нетуъркинг и изграждане на отношения бяха изключителни. Ще се върнем отново през 2020 г.!”

Планиране за участие

Тези, които желаят да присъстват на Acronis Global Cyber Summit 2020, моля, посетете регистрационната страница. Понастоящем възможностите за спонсорство са достъпни на уебсайта на Acronis Global Cyber Summit 2020. Спонсорите на събитията ще имат шанса да станат разпознаваеми на други събития за киберзащита и индустриални събития през цялата година.

Вижте още: