Acronis с нова партньорска програма за 2021 г.Подобрената програма предлага нови партньорски предимства, стимули и инструменти за доставчици на услуги и дистрибутори

Acronis, глобален лидер в киберзащитата, анонсира пускането на новата партньорска програма “Acronis #CyberFit Partner Program”. Тази актуализация на съществуващата програма на компанията поставя все по-голям акцент върху подкрепата за развитие на партньори, като същевременно възнаграждава доставчиците на услуги и дистрибуторите за техния опит, ангажираност и растеж с Acronis чрез предимства, базирани на ефективността, и финансова компенсация.

Облачната екосистема на Acronis се е увеличила повече от два пъти от 2018 насам, като през изминалата година се наблюдава най-големия ръст в броя на партньорите. През 2020 е нарастнал броя на активните доставчици на услуги с 30%. Въз основа на обратната връзка от партньори, Acronis предоставя партньорска програма, давайки им възможност да печелят повече, внедрявайки клауд базирани решения, които прилягат по най-добрия начин модерните нужди от защита на крайните клиенти.

“Acronis прави рентабилността на партньорите си свой приоритет. “Acronis прави рентабилността на нашите партньори приоритет. След стартирането на Acronis Cyber Protect миналата година получихме изключително положителна обратна връзка от партньорите за възможността да разрастнат своя бизнес и да увеличат производителността на своите ИТ специалисти. Acronis Cyber Platform даде възможност на партньорите да автоматизират, персонализират и доставят киберзащита на ниво, което не беше възможно преди, каза Сергей Белоусов, Основател и изпълнителен директор. “Сега, с представянето на новата партньорска програма, фокусирана върху клауд бизнес, партньорите имат всички инструменти да разрастват своите бизнеси и да предоставят нови услуги по киберазащита на своите клиенти.”

Усъвършенстваната партньорска програма на Acronis

Ализираната програма за партньори на Acronis включва:

  • Финансови стимули, включващи отстъпки и маркетингови бюджети за развиване на пазара.

  • Материали за маркетинг и продажби

  • Подобрена техническа поддръжка с по-бързо време за реакция

  • Обучения и други

В днешния дигитален свят е критично за доставчиците да се свързват лесно и ефективно с партньорите си”, каза Pгil Goodwin, Директор проучвания, IDC. “Новата партньорска програма е създадена, за да създаде точно този вид взаимодействие. Чрез всички подобрения през последните години, Acronis демонстрира своята ангажираност за предоставяне на пълна маркетингова, техническа и финансова подкрепа на своите партньори сега и в бъдеще с акцент върху решенията за киберзащита.”

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...