Acronis влиза в официално партньорство с Асочационе Спортива РомаAcronis, световен лидер в киберзащитата, обяви официално партньорство с италианския професионален футболен клуб Асочационе Спортива Рома. Съгласно споразумението, Acronis ще предоставя решения, базирани на изкуствен интелект (AI) и машинно самообучение (ML) за обработка на футболни данни с цел оптимизиране на играта и бизнес процесите, както и решения за киберзащита.

Главният оперативен директор на Асочационе Спортива Рома, Francesco Calvo, сподели своето мнение относно важността на това партньорство. „ Футболът се развива непрекъснато и навлязохме в епоха, в която сме по-зависими от всякога от данните, за да печелим повече игри. Същевременно, обаче, по-важните данни са изложени на по-голям риск. Ето защо си партнираме с Acronis, не само за да ни помогнат да анализираме и подобрим качеството на данните, които събираме, но и да ги защитим. Радваме се да бъдем #CyberFit с Acronis.”

AI/ML технологията е основен фактор за партньорството. Тя не само се прилага при анализа на данни, но е и основна част от много решения, които Асочационе Спортива Рома ще използва, за да защити своите системи. Едно такова решение е Acronis Cyber Protect, AI интегриране на защита на данните и киберсигурност. Всичко, което една организация трябва да защити от киберзаплахи и загуба на данни, включително архивиране и възстановяване, управление на сигурността и срещу злонамерен софтуер, може да бъде управлявано от една конзола.

Старшият вицепрезидент на Acronis, Jan-Jaap Jager, обяснява основните фактори, които са привлекли Асочационе Спортива Рома към Acronis. „Използването на комбинация от решения срещу злонамерен софтуер, архивиране и други, оставя пробойни в системата, които могат да бъдат използвани от киберпрестъпници. Acronis Cyber Protect гарантира, че организации като Асочационе Спортива Рома могат да са спокойни, че данните им са защитени, като същевременно се сблъскват с минимални прекъсвания в ежедневната си дейност. Acronis работи не само за защитата на данните на Асочационе Спортива Рома, но и за тяхното анализиране. Технологиите на AI и ML ще помогнат на клуба, както в централата, така и на терена, особено, когато страната се възстановява от пандемията Covid-19.”

Acronis помага на партньори и клиенти по целия свят да се справят с безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) на натоварванията. Acronis помага и на организации и лица да осигурят дистанционни натоварвания по време на пандемията COVID-19 outbreak.

За повече информация относно Acronis #CyberFit Sports Partnerships, посетете https://acronis.sport

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...