ALSO разширява с Acronis географското покритие на портфолиото си в БългарияALSO България и Acronis поеха ангажимент да осигурят на организациите възможностите и подкрепата, необходими им да успеят в условията на днешните безпрецедентни предизвикателства, които пандемичната криза поставя пред всички нас.
В съвременната ИТ индустрия услугите и сигурността се развиват с много по-бързи темпове за всички потребители, клиенти и доставчици на услуги. В отговор Acronis и ALSO работят заедно, не само за добавяне на решения на Acronis Cyber Protection към портфолиото на ALSO, но и за да бъдат достъпни чрез ALSO Cloud Marketplace - иновативната платформа As-a-Service, която e вече и в България.

Предимството, което платформата и нейните нови решения за киберсигурност и защита на данните от Acronis предлагат на клиентите и партньорите, са значителни. С тези нови предложения организациите могат да отворят вратата за ефективна и изключително успешна дигитализация, докато управляват голям брой услуги, процеси и сметки на ниска цена.
Предлаганите услуги са разделени на два сегмента: On-premise решения с акцент върху сигурността и защитата на данните, като Acronis Cyber Infrastructure, Acronis Cyber Backup, добавката Acronis Cyber Disaster Recovery и Acronis Snap Deploy. Освен това част от портфолиото ще се състои от технологии, ориентирани към крайните потребители, включително Acronis Disk Director и Acronis True Image.

Освен стандартните решения , Acronis и ще предлагат още по-иновативен и бързо развиващ се модел чрез ALSO Cloud Marketplace. Услугите за клиенти, като Acronis Cyber Backup Cloud, Acronis Cyber Cloud и наскоро пуснатия облак на Acronis Cyber Protect ,са базирани на модел според потреблението (pay as you go). Това дава възможност на дистрибуторите да мащабират бизнеса си бързо, а клиентите им имат възможност да приведат растежа си в технологичен план.

„Ние се стремим да предоставим най-добрите решения, които да ръководят и подкрепят нашите партньори в ИТ индустрията. Както нашите платформи, така и нашият екип са начело на технологиите, съчетавайки иновациите и ефективността, за да правят бизнес по нов начин. В доставчик като Acronis виждаме силна лидерска позиция и търсене на иновативен и бърз подход към дигитализацията на услугите, осигурявайки информационна сигурност, качество и удобно съхранение на критични за бизнеса данни “, каза Ралица Килиaн, Генерален Директор Клиенти на ALSO България.
От своя страна Иван Дудин, Регионален Директор Продажби в Acronis, добави: „Партньорите са основата на нашия бизнес. Ние се стремим да бъдем не само техен доставчик, но и техен поддръжник, тъй като работят за постигане на успех. Нашата модерна партньорска програма предоставя технологии и инструменти за справяне с постоянно развиващите се заплахи и осигуряване на реална възможност да бъдете по-успешни. “

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...