Aнни Никулина е новият директор финанси в Карлсберг България

От началото на август 2022 г. Анни Никулина става част от екипа на Карлсберг България - една от най-динамичните и бързо развиващи се компании и лидер на пазара на бира у нас. Заемайки длъжността Директор Финанси, тя ще ръководи цялостната финансова дейност, спрямо стратегическите цели на компанията и на Карлсберг Груп, като работи активно в сферата на стратегическото планиране и управлението на финансите.

Анни се включва в екипа от специалисти, стремящи се към изграждане на успешна култура с ясно дефинирани роли и отговорности съгласно принципите на адаптивност, отговорност и действие, с които Карлсберг България се гордее.

Анни работи в Карлсберг Груп от 22 г. и притежава богат опит, придобит по време на различните назначения в Балтика, както и в регионалния офис на компанията в Азия, където заема централна роля във въвеждането на OCM в Мианмар и Камбоджа. От април 2019 г. досега Анни работи като CEE Regional Finance Director, отговаряйки за финансовото планиране, анализ и отчети за региона, както и за работата, свързана с групови финансови проекти, включително извеждане на OCM на следващо ниво.

Съчетавайки дългогодишен международен опит, лични качества и професионална квалификация, Анни ще работи за финансовото развитие на Карлсберг България. През последните години, компанията убедително увеличава пазарното си присъствие и развива своето портфолио от продукти, а също така инвестира в технологични и производствени иновации. Неслучайно компанията е сред най-желаните работодатели в България. Тя е припознавана като място, на което служителите могат да усъвършенстват своя потенциал в открита, вдъхновяваща и етична работна среда.

Вижте още: