1385675Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) България спечели първото място в специална категория, включена за първи път в конкурса b2b Media Awards – „Иновативна кампания за работодателска марка“.

На стилна церемония вчера в НДК бяха раздадени статуетки в общо 20 категории. Журито отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните корпоративни офиси, най-интересните външни пространства, както и социално отговорни кампании, използващи новаторско мислене за постигане на значими резултати. BHTC получи първо отличие и в категорията „Инвеститор с визия“.

Като високотехнологична компания BHTC (производител на климатични системи за автомобили от водещите световни марки) разчита на висококвалифициран персонал, а човешкият капитал е на върха на ценностите й. В този контекст компанията разработва и провежда системно програмата „В името на по-добро качество на живот“, която включва набор от социални, спортни, екипни и професионални дейности, насочени към служителите и базирани на  обратната връзка с тях. Изпълнението на програмата става с всекидневните усилия на отдела по човешки ресурси на компанията с подкрепата на целия мениджмънт.

Приемайки наградата „Иновативна кампания за работодателска марка“, генералният мениджър на BHTC България Мартин Ниланд каза: „Благодарен съм на бизнес и медийните среди в България за това, че оценяват устойчивите усилия на нашия великолепен екип за привличането на отлични професионалисти – за един високотехнологичен бизнес с бъдеще. Ние не само очакваме най-доброто от нашите служители, но и работим, за да им предоставим най-добрата среда за процъфтяването на техния талант.“

Дългосрочните цели на BHTC включват изграждане на устойчив бизнес, увеличаване на приходите, както и стабилен отдел за изследователска и развойна дейност, който BHTC да използва и за други локации. По повод наградата за инвеститор с визия, мениджърът на компанията сподели: „Тази награда означава много за нас и благодарим за това признание и оценяването на нашата инвестиционна програма в България. Имаме дългосрочни планове за разширяване на нашите центрове, което ще доведе до възможности за кариерно развитие на висококвалифициран и  талантлив персонал у вас.“

Вижте още: