1464050Пивоварна „Бритос” получава едно от най-високите признания за качество. Britos Опушена грабва златен медал от Френската кулинарна академия и главни готвачи на ресторанти със звезди Мишлен

Бира Бритос, произведена в България е отличена за 5-та поредна година в световната класация World Quality Selections 2018, на института Monde Selection („Монд Селексион”) в Брюксел.

Новото попълнение в продуктовата гама на пивоварната Britos Опушена грабна златен медал за качество, присъден от Френската кулинарна академия и главни готвачи на ресторанти със звезди Мишлен. Тя се произвежда в България от края на 2017 г. и е резултат на инвестиция от 3 млн. лв. Светлото пиво Britos, което от миналата година се произвежда и в стъкло получи сребърно отличие в престижния конкурс.

„Изключително горди сме, че за пета година получаваме признание от една от най-значимите световни класации. Златният медал, присъден за първи път на Britos Опушена е доказателство за уникалните качества на пивото, което се произвежда в България от по-малко от 6 месеца. Двете отличия свидетелстват за високото качество на произвежданите от пивоварна „Бритос” продукти и ни мотивира да продължаваме да се развиваме и да доказваме позициите си на пазара. Признателна съм на целия екип на компанията за упоритата работа и постигнатите високи резултати, чрез които успяваме да предложим на българските потребители най-високо качество на изключително добра цена” – споделя по повод наградата изпълнителният директор на пивоварна „Бритос” г-жа Габриела Попова.

Официалната церемония за връчването на отличията на световната класация World Quality Selections 2018 ще се състои на 24 май във Валенсия, Испания. 

1464050-1 

Вижте още: