1354577 За втори пореден път от Dibla имат удоволствието и честта да обявят превърналото се вече в традиционно за интериорния бранш събитие - DESIGN>PEOPLE. И тази година националният форум за иновации, технологии и практики в областта на интериорния и продуктов дизайн ще се състои в парк-хотел „Империал“, гр. Пловдив, от 30 март до 1 април.

След неимоверния успех на първото издание, организаторите вече твърдо могат да заявят, че това събитие е сред най-ключовите и с най-голяма практическа насоченост в Годишната партньорска програма на платформата, тъй като предоставя възможности за по-непосредствено общуване между професионалистите от дизайнерския бранш, както и за създаване на партньорски отношения с фирмите – производители в сферата на интериора.

За всички гости са предвидени разнообразна и интересна програма, като още през първия ден ще се представи публично второто луксозно издание на годишния каталог на Dibla – „Най-доброто от интериорния дизайн през 2016“, както и най-новия ни продукт – DIBLA SELECT.

DESIGN>PEOPLE ще даде шанс на 100-те най-успешни български интериорни дизайнери да се срещнат с представители на също така успешните и утвърдени в своята област фирми за материали и услуги в бранша. Компаниите от Годишната партньорска програма на Dibla за 2017 ще представят най-новите и актуални течения в областта на интериорния дизайн, като тази година те наброяват не десет, а цели дванадесет фирми: Baustoff+metall, CarpetMax, Djia, Diem, Ideal Standard, Ikor, Magniflex, Parketsense, Prisma, Salex, Schneider Electric и Valinor.

Провеждането на DESIGN>PEOPLE точно в началото на пролетта не е случайно. От екипа на Dibla сa съобразили необходимостта фирмите – производители да запознаят от рано дизайнерската общност с новостите и тенденциите, които предвиждат да наложат през годината. По този начин участващите дизайнери ще имат предимство първи да се информират за артикулите и технологиите, да ги направят част от най-новите си проекти. A за да не ощетяват и по-широката аудитория с интерес към дизайнерския бранш, тази година организаторите ще осигурят и пряко онлайн излъчване на презентациите в специализирана платформа, осигуряваща достъп до излъчването и във Фейсбук страницата на Dibla.

  • За да гледате събитието онлайн, трябва предварително да имате регистрация в платформата Уебинария БГ, след което да се регистрирате за събитието DESIGN>PEOLE тук. Ако искате да гледате през мобилно устройство е необходимо да стартирате използвате приложението Puffin Browser, за Android и за iOS.

И тъй като знаят колко важно е свободното време за творческите личности, в тридневната програма организаторите са предвидили и достатъчно от него, а за желаещите да го оползотворят, създавайки нови партньорски отношения, са осигурени необходимите за целта пространства. Работните закуски, обяд и вечери също ще дават възможност на участниците свободно да обменят информация, контакти и впечатления.

1354577-1 

Вижте още: