Футболният клуб Liverpool си партнира с Acronis за кибер архивиране и съхранение на данниAcronis, световният лидер в киберзащитата, обяви многогодишно партньорство с футболния клуб Liverpool, ставайки официален глобален партньор на клуба за кибер архивиране и съхранение.

Като резултат от партньорството, Acronis ще предостави на Liverpool иновативно кибер архивиране и облачни решения за данни, приложения и системи. Футболният клуб ще получи възможността да се справи с петте вектора на киберзащитата - безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS), за да управлява ефективно своите работни процеси.

Новината беше обявена по време на Acronis #CyberFit Day, който се проведе на собствения терен на Liverpool на 19 декември 2019 г. Беше направено изказване от Enrico Tizzano, старши вицепрезидент по технологии и трансформация на футболен клуб Liverpool, и от Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis.

Главният търговски директор на Liverpool Billy Hogan коментира за партньорството: „Ние винаги търсим средства, за да подобрим начина, по който съхраняваме и споделяме важни файлове и информация в бизнеса, така че с нетърпение очакваме да работим с Acronis - нашия нов официален глобален партньор за кибер архивиране и съхранение. Нашите данни са невероятно ценни и безопасното и ефективно съхраняване и достъпа до тази информация е от решаващо значение за начина, по който работим като бизнес и футболен клуб."


Tizzano изрази оптимизма си към целите на партньорството за дигитална трансформация на клуба. “Очакваме да работим в тясно сътрудничество с Acronis, за да използваме техния опит и иновации в решенията за съхранение, архивиране и възстановяване на данни при срив. От това как най-добре да защитим ценните данни за нас, до това как можем да използваме най-добре петабайтите данни, с които разполагаме и разпространяваме сигурно.”

Acronis поддържа спортни партньорства с множество партньори в различни спортове, включително футболни, бейзболни и състезанията във Формула 1. Компанията е част от семейството на Fenway Sports Group и спортния свят, чрез настоящото си партньорство с Boston Red Sox и Roush Fenway Racing.

Acronis помага на тези екипи да станат # CyberFit чрез осигуряване на лесна, ефективна и сигурна киберзащита на техните критични данни. Тези решения са създадени за безопасно съхраняване и предоставяне на достъп до всички данни, приложения и системи, което от своя страна значително подобряват ефективността на клубовете при управлението на данн

 “При най-високото ниво на конкуренция данните са критичен актив. Технологията на Acronis е много подходяща за подпомагане на организации, работещи в среда с високо ниво на напрежение и цифров интензитет. Горди сме, че си партнираме с този страхотен клуб и очакваме с нетърпение нашите съвместни проекти в бъдеще,” каза Сергей Белоусов, основател и главен изпълнителен директор на Acronis.

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...