1498284В понеделник, 30-и юли, на специална среща в големия салон на читалище „Христо Ботев“ в Божурище, Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) събра над 50 жители на града. Срещата протече с презентация, на която Станка Стоянова, мениджър „Човешки ресурси“ на BHTC България, и Наталия Димитрова – Специалист Обучения, представиха нови интригуващи възможности за работа в компанията, която произвежда електронни панели за управление на климатици за водещите марки леки и товарни автомобили в света.

Инициирахме тази среща с жителите на Община Божурище, за да им представим дейността на компанията и да обявим най-актуалните позиции и перспективи за работа в BHTC България. Всички наши гости имаха възможност да научат повече за програмите на обучение и преквалификация, както и за целия социален пакет, който компанията ни предлага на своите служители,“ сподели Станка Стоянова.

Събитието се организира със съдействието на Община Божурище и под патронажа на кмета Георги Димов.

В мое лице като кмет всяка една отговорна компания ще намери проводник между бизнеса и местното население. Стараем се да поддържаме и развиваме социалната политика и сме насреща за организиране на подобни мероприятия в полза на всички заинтересовани страни.”

Behr-Hella Thermocontrol, (BHTC) е на българския пазар от 5 години, през които непрекъснато утвърждава своята отговорност и изключително конкурентни условия на труд, които предлага. Доказателство за това са и редицата награди, посветени на грижата и развитието на служителите, с които е удостоена компанията. В началото на 2018 г. BHTC България получава високо отличие за „Успешен работодател“ на първите годишни награди за изграждане на работодателска марка в България.

Вижте още: