1497673Една от водещите в света компании за производство на климатични системи и термоуправление за автомобили Behr-Hella Thermocontrol, (BHTC) ще проведе среща – презентация с жителите на Община Божурище на 30-и юли, (понеделник) от 18:00 ч. в Големия салон на Читалище „Христо Ботев“, гр. Божурище. Събитието се организира със съдействието на Община Божурище и под патронажа на кмета г-н Георги Димов.

“Инициираме и каним на тази среща жителите на Община Божурище, за да им представим дейността на компанията и да обявим най-актуалните позиции и перспективи за работа в BHTC България. Всички наши гости ще имат възможност да научат повече за програмите на обучение и преквалификация, както и за целия социален пакет, който компанията ни предлага на своите служители.“, сподели Mениджърът „Човешки ресурси“ на BHTC България, г-жа Станка Стоянова.

Behr-Hella Thermocontrol, (BHTC) е на българския пазар от 5 години, през които непрекъснато затвърждава своята отговорност и изключително конкурентни условия на труд, които предлага. Доказателство за това са и редицата награди, посветени на грижата и развитието на служителите, които компанията печели. В началото на 2018 г, BHTC България получава високо отличие за „Успешен работодател“ на „Първите годишни награди за Employer Branding в България“.

Вижте още: