Нов концептуален магазин на икеа отваря врати в Delta planet mallТърговският център достига 94% заетост и продължава да предоставя вълнуващи възможности на своите посетители

На 10 септември, в Delta Planet Mall отваря врати новият концептуален магазин на ИКЕА. Обектът заменя досегашния център за поръчки на шведския бранд, намиращ се в непосредствена близост до търговския център във Варна. На откриването ще присъстват представители на Община Варна и специални гости от екипа на компанията и Delta Real Estate. Официалното откриване за посетители ще бъде в 10:00 часа. Очаква ги разнообразие от над 3500 артикула, достъпни за закупуване на място, както и много изненади, като възможността за спечелване на дивани и участие в селфи предизвикателство с много други награди.
Новият формат е разположен на три етажа. На етаж -2 е позиционирана зоната за получаване на мебели. На ниво 0, се намира мебелният салон, който предлага множество идеи за обзавеждане на дома. На етаж 1 е разположена залата за аксесоари, заедно с бистро в шведски стил, в уникален за България формат с вече познати и нови предложения със скандинавски вкус. 

С откриването на магазина на ИКЕА, Delta Planet Mall достига 94% от заетостта на търговските площи. Присъствието на шведския бранд в търговския център ще се превърне в поредното ново и различно преживяване, което той предоставя на своите посетители от Варна и региона.

Разнообразните възможности в Delta Planet Mall не спират дотук. Само преди месец – на 6 август, на етаж 1 в мола отвори врати и едно по-различно заведение, ориенталски ресторант Мармарис, в който се предлагат изкушаващи ястия от модерната ориенталска и европейска кухня както и разнообразна селекция от вина и напитки. Уютната атмосфера, атрактивното меню и безупречното обслужване са сред основните му преимущества. Обединявайки различни култури, търговският център се стреми да удовлетвори вкусове и да предоставя решения в отговор на всеки стил.

Вижте още: