Новата версия на Acronis Cyber Infrastructure с подобрена киберзащита е вече на пазараAcronis, глобален лидер в киберзащитата, пусна на пазара Acronis Cyber Infrastructure 4.0– важен ъпдейт на софтуерното инфраструктурно решение на компанията. С повече от 350 нови възможности и подобрения, актуализацията помага на партньорите и крайните потребители на Acronis да подобрят поведението и управляемостта на своята инфраструктура, като същевременно засилват сигурността на данните си.

31% от компаниите отчитат ежедневни кибератаки, като половината от тях са били мишена на такива поне веднъж седмично. Всичко това би могло да доведе до прекъсване на дейността и преки финансови загуби. Въпреки това, все още, твърде много ИТ екипи и доставчици на управлявани услуги разчитат на разнообразни наследени решения, които е скъпи, времеемки и сложни за поддръжка, а липсата на интеграция между тях оставя пропуски в защитата.

Като мащабно, икономично и многофункционално решение за киберзащита, Acronis Cyber Infrastructure е бърз и универсален градивен елемент за всеки софтуерно дефиниран център за данни или крайно устройства.

Имайки предвид скоростта на бизнеса днес, организациите се нуждаят от сигурност, лесна достъпност и надеждно представяне и работа на тяхната инфраструктура,” каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis. “Изпълнявайки нашата визия за цялостна киберзащита, интегрирането на Acronis Cyber Infrastructure е критичен компонент за много от нашите клиенти и партньори, поради което подобренията, които направихме в тази нова версия, са толкова важни.”

Новата версия също така гарантира безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) на данните, приложенията и системите на организацията.

Какво ново в Acronis Cyber Infrastructure 4.0?

Сред най-значимите функции, включени в актуализацията, са:

  • Подобрена управляемост

  • Повишена наличност

  • Подобрена сигурност

Acronis Cyber Infrastructure се използва в центровете за данни на Acronis по цял свят, които поддържат милиони работни натоварвания и повече от 5000PB от 500 000 фирми. Това е доказана технология, която им позволява да изграждат с увереност своята стратегия за киберзащита.

За повече информация за всички подобрения в Acronis Cyber Infrastructure 4.0, можете да видите тук.

За да получите повече информация, да изтеглите пробна версия или да поискате оферта, моля, посетете https://www.acronis.com/en-us/business/cyber-infrastructure/.

Вижте още: