1359119Бира Бритос спечели нов златен медал от световната класация за качество 2017 World Quality Selections на института Monde Selection („Монд Селексион“) в Брюксел.

Пивоварната беше отличена с високото признание в конкуренция с близо 3000 продукта от над 80 страни. Журито на конкурса включва членове на Френската кулинарна академия, главни готвачи на ресторанти, отличени със звезди Мишлен, и други водещи експерти в сферата на храните и напитките. Наградата е един от най-престижните еталони за качество, присъждан на най-добрите продукти в съответните категории от 1961 г. насам.

Това не е първо отличие за бира Бритос в авторитетния конкурс - пивото е носител на златен медал през 2015 г. и сребърни медали през 2014 г. и 2016 г. Към представителите на „Бритос” вече е отправена покана да получат златното отличие на специална церемония в Ла Валета, Малта на 29 май.

Пивоварна „Бритос“ с нов златен медал от престижна световна класация за качество
По повод наградата изпълнителният директор на „Бритос“ Габриела Попова сподели: „Фактът, че за четвърта поредна година получаваме това престижно отличие ни прави изключително горди. С екипа на компанията вложихме много усилия, за да постигнем нивото, на което сме днес – да използваме селектирани материали и най-модерни технологии в производствения процес, да прилагаме строг качествен контрол на всеки етап и да предлагаме продукт от най-високо ниво. Оценки като тази ни мотивират да продължаваме в същата посока, със същия ентусиазъм и все така добра екипна работа. И да гледаме към нови пазари, където да предлагаме нашето висококачествено пиво на достъпна цена“.

Пивоварна „Бритос“ с нов златен медал от престижна световна класация за качество 

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...