Пловдивският бранд Cooolbox стартира Интернет предлагане за домашни потребители в столичния квартал „Младост“Телекомуникационната компания предоставя изцяло оптична мрежа, бърза скорост и възможност за прекратяване на договора по всяко време

Cooolbox стъпва на интернет пазара за домашни услуги в София, като стартира предлагането от жк „Младост 1А“ и „Младост 3“, където има готовност с изградена 100% собствена инфраструктура. Потребителите в тези райони  ще могат да се възползват от изцяло oптична връзка със скорост до 1 Gbps. Услугата „CooolNet“ предоставя сигурност, обезпечена от мрежа, която не се влияе от атмосферните условия и гарантира бърза диагностика като елемент от денонощната техническа поддръжка. Присъединяването става  без инсталационна такса и след сключване на безсрочен договор.
 
Обслужването на домашни потребители в София е следващ етап в развитието на компанията, която вече притежава утвърдени позиции в Пловдив и Велико Търново и е добре позната на потребителите на интернет решения за бизнеса в гр. София още от създаването си през 1997 г. Териториално ориентираната политика и плавното разрастване са ключът към предоставянето на качествено обслужване и индивидуално отношение към всеки клиент, смятат от Cooolbox. Това е и причината компанията да инвестира сериозно количество време и ресурс, за да обезпечи старта на предоставяне на домашен интернет и разширяване на кръга от възможности в София.
 
Услугата, насочена към домашни потребители – „CooolNet“, има за цел да удовлетвори нарастващата нужда от бърза и надеждна интернет връзка у дома – особено в условията на пандемия. Основното ѝ предимство произтича оттам, че мрежата е изградена по единствената по рода си технология Active Optical Network (AON). До дома на всеки клиент достига самостоятелно оптично влакно, директно от техническия център на Cooolbox, което не е споделено с други потребители. Същата технология използва и световният гигант Google при изграждането на своята мрежа в различни градове на територията на САЩ.

Високоскоростната оптична връзка дава възможност за сваляне на игри и филми с висока резолюция за секунди, незабавен достъп до интернет приложения, работа с обемни файлове в облачното пространство, стрийминг на 4К видеa и гейминг в реално време, без прекъсване и закъснение, дори и когато се използва от по-голям брой устройства. При непредвидена ситуация екипите на Cooolbox имат готовност за незабавно съдействие и осъществяването на цялостна диагностика във всеки час на денонощието. Договорът за „CooolNet“ е безсрочен и дава възможност за евентуално прекратяване във всеки един момент, без скрити условия и необходимост от заплащане на неустойки.
 
„Динамичната работна среда и все по-силно застъпеното онлайн присъствие на потребителите пораждат  нуждата от повече свобода и гъвкавост в използването на интернет услуги. Мотивирани сме да отговорим на това търсене, като осигурим високо качество и отлична скорост, съчетани с прозрачност и лично отношение. Проявата на внимание към изискванията на всички наши клиенти е това, с което се гордеем най-силно. Усилията ни в тази посока съдействаха за утвърждаването на бранда в Пловдив и Велико Търново и вярваме, че ще ни помогнат да спечелим доверието и на домашните потребители в столицата,“ сподели Иво Димитров, изпълнителен директор на Cooolbox.

Вижте още: