Acronis променя името на своето водещо решение за лична киберзащитаПознатият в миналото като Acronis True Image продукт осигурява цялостназащита срещу всички заплахи

Acronis, световният лидер в областта на кибер защитата, пусна на пазара ребрандиранияпродукт Acronis Cyber Protect Home Office (познат в миналото като Acronis True Image). Това ново име е отражение на развитието му от софтуер за създаване на резервни копия до решение, което осигурява пълна киберзащита от следващо поколение - анти-малуер, най-добрия по рода си бекъп и лесно управление, обединени в един интегриран инструмент.

Кибер защита

Нуждата, както от ефективна защита на данните, така и от киберсигурност стана доминираща в ежедневието. Бизнесът разчита на постоянната наличност и цялостност на своите данни, докато хората по целия свят изпращат и получават големи обемичувствителна информация. В отговор на това киберпрестъпниците засилиха мащаба и сложността на атаките. С напредъка на автоматизацията на тези заплахи, никой вече не е „твърде малък, за да бъде мишена“.

Вземайки под внимание развиващите се предизвикателства, свързани със защитата на данни, Acronis напредва в своите решения от 2017 насам, за да отговори на най новитепредизвикателства. Когато заплахите от рансъмуер започнаха да се насочват директно къмсъздаването на резервни копия на файлове, компанията беше първата, която интегриразащита срещу рансъмуер в личното решение за създаване на резервни копия. През 2021 Acronis продължи да разширява фокуса си в областта на киберсигурността, добавяйкивъзможности, които включват анти-малуер, защита от криптоджакинг и уеб филтриране. Развива се от решение за бекъп до пълна лична киберзащита, предпазваща не само резервните копия, но и устройствата.

През годините успехът на Acronis не остана незабелязан и компанията спечели наградите Editor's Choice отPCWorld и PCMag. PCWorld го нарече „всеобхватно решение за предотвратяване на трагедии“. При оценката от независимата лаборатория за изследване на сигурността AV-TEST беше установено, че интеграцията на бекъп на данни и усъвършенстваната киберсигурност успешнооткрива и блокира 100% от кибератаките.

Защита за всеки

Acronis Cyber Protect Home Office (познат в миналото като Acronis True Image) включваредица възможности за противодействие на съвременните киберзаплахи и осигуряване на пълна защита на данните. Уникалната интеграция на киберсигурността и бекъп на данни в едно решение не само прави защитата по-естествена и достъпна, но също така предоставяразширени възможности, които самостоятелните решения не могат - като напримеравтоматично възстановяване на всички данни, повредени по време на атака с рансъмуер.

Усъвършенстваният анти-малуер доказано открива и спира най-новите киберзаплахи в реално време, включително атаки от вида ден нула, които никога досега не са биливиждани. Защитата е разширена и се използва и от приложения за видеоконферентнавръзка като Zoom и Microsoft Teams, предотвратявайки достъпа да данни на нападателитепо време на преноса им.

„Последните две години промениха индустриалния пейзаж и вече нито един потребител не е твърде малък, за да бъде мишена за кибер атака“, каза Candid Wuest, Вицепрезидент Cyber Protection Research, Acronis. „Уникалното качество на нашите корпоративни решения е интегрираната киберзащита - комбинирането на киберсигурност и бекп е единствениятначин да запазите Вашите критични данни наистина защитени. Сега предлагаме Acronis Cyber Protect Home Office - за защита на всеки индивидуален потребител и домашен офис, за да продължи света да функционира въпреки предизвикателствата на отдалечената работа и разпръснатата ИТ инфраструктура. ”

За да научите повече за възможностите за киберсигурност и защита на данните, коитоAcronis Cyber Protect Home Office дава на домашните потребители, служителите, които работят дистанционно, лицата на свободна практика и студентите у доча, посетете официалната страница.

Вижте още: