Scalefocus става златен SAP партньорScalefocus стана златен SAP партньор. Компанията е отличена от пазарния лидер в сектора на софтуера за бизнес приложения за своя задълбочен опит и успешно внедряване на SAP решения за крайни клиенти.
Основните изисквания за достигане на това ниво в партньорската програма на световната компания са тясно свързани с демонстрирането на широки познания в софтуерните решения до наличието на редица клиентски референции за успешно интегрирани продукти, както и значителен брой сертифицирани SAP консултанти.

“Много съм горд с това постижение на нашия екип, защото то е поредното доказателство за възможностите ни за внедряване на многофункционални, ефективни и стабилни SAP решения.” - споделя Пламен Цеков, изпълнителен директор на Scalefocus. “В момент на криза всяка компания трябва да ускори своята дигитална трансформация и е добре да се довери на партньор, който има доказана успешна история в тези процеси. Особено ценно е, че в точния момент ние можем да направим ERP решение от класа на SAP достъпно и за малки и средни предприятия в България.”

SAP eкипът на Scalefocus се състои от 35+ сертифицирани консултанти с богат опит в S/4HANA, BW/BI, C/4HANA, SAP Success Factors, the SAP Cloud Platform and Hybris (SAP Commerce Cloud). Консултантите на Scalefocus покриват 90% от ERP модулите на SAP, включително планиране на производството, управление на материалните запази, финанси и контрол, продажби и дистрибуция, човешки ресурси, управление на качеството, управление на проекти и др. Екипът има задълбочени познания и опит в индустрии като производство (процесно и дискретно), търговия на дребно, дистрибуция, автомобилният сектор, трансформирайки и оптимизирайки бизнес процесите както на големи международни, така и на местни средни и малки предприятия. Услугите обхващат целия жизнен цикъл на SAP решенията (одит на вече внедрени системи, бизнес анализ, проектиране и инфраструктура,  внедряване и поддръжка след внедряване), както и миграции на остарели SAP системи към последните версии на технологичния гигант и изграждане на цялостни планове за дигитализация.

Scalefocus става сертифициран SAP партньор през 2015 г. Пет години по-късно има ноу хау и опит, базиран на множество успешни клиентски истории, като например тази на Темподем. Scalefocus внедри първата в България Greenfield SAP S / 4HANA за Темподем, и успешно доставя услуги в развитието на SAP системите им за Agria, TED BED, OMK, Orbico, KOMAKS и други. SAP Екипът на компанията има водеща роля в дигиталната трансформация на Ариете Груп, като за кратко време успя да внедри SAP4HANA в две от дружествата им.

„SAP и Scalefocus работят вече 5 години рамо до рамо, помагайки на бизнесите да постигат целите си, да стават лидери в своята индустрия и да работят все по-добре. Ние отключваме дигиталната трансформация, използвайки решения от нашето разнообразно портфолио и внедрявайки ги заедно със Scalefocus в компании, които правят крачка напред в своето развитие. С гордост съобщавам, че Scalefocus достигна SAP Gold Level! Бихме искали да ги поздравим за тяхната упорита работа и ангажираност да предоставят стойностни решения на нашите клиенти, което доведе до достигането на това ниво SAP партньор. “, каза Радомир Миланов, Управляващ Директор, SAP България.

Миналата година Scalefocus разшири портфолиото си от решения и стана официален партньор на Salesforce, след като дълги години е предпочитан партньор за Европа за Apttus. Това дава възможност на компанията да предлага повече услуги и бизнес решения с добавена стойност на клиентите.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...