Schneider Electric България стартира нова обучителна програма за дигитална трансформация в индустрията
Първото от поредицата онлайн събития ще бъде на 17 февруари от 14:30 ч.
 
Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, стартира нова безплатна обучителна програма, посветена на дигиталната трансформация в индустрията. Поредицата от виртуални сесии е насочена както към заинтересованите бизнеси, така и към студентите и преподавателите от техническите университети и специалности.
 
Новата обучителна програма следва високотехнологичните стандарти на компанията, надгражда провежданите до момента обучителни сесии и цели да подпомогне студентите и бизнес средите у нас да усвоят и ускорят процеса на създаване на работеща и ефективна цифрова екосистема.
 
„Съдържанието на уебинарите е напълно обновено, основните модули са заснети с телевизионно усещане, а чатът, в който участниците ще могат да задават своите въпроси, ще бъде достъпен през цялото време“, споделя Калина Петкова, мениджър маркетингови комуникации в Schneider Electric България.
 
Първото събитие от програмата ще се проведе на 17 февруари (четвъртък) от 14:30 ч., като всички желаещи могат да се регистрират за участие на линка ТУК. В съдържанието на уебинара ще бъдат демонстрирани доказани практики и цифрови инструменти за ускоряване на дигиталната трансформация и подобряване на оперативната ефективност чрез визуализиране, измерване и анализиране на данни.
 
Програмата на събитието включва и виртуална обиколка на умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив, по време на която ще бъдат демонстрирани ключови специфики и системи в lean производството, контекстуализирането и агрегирането на оперативни данни.
 
Всички събития от новата обучителна програма на Schneider Electric България са с работен език английски и ще бъдат достъпни за студенти, преподаватели и представители на бизнеса от цяла Югоизточна Европа.

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...