Schneider Electric дава старт на състезание за електроинсталатори – „До ключ“

Schneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, обявява старта на състезанието за електроинсталатори ,,До ключ“. Участниците е необходимо да представят свой реализиран проект на пространство, в което са използвали ключове и контакти от гамата New Unica или Easy 9 на Schneider Electric. Всички желаещи могат да се запознаят с пълните условия на играта ТУК. Победителите ще бъдат обявени на 16 септември 2023 г.

„До ключ“ е състезание, в което могат да участват всички електроинсталатори в България. То се фокусира върху изискващите прецизност съставни части на всеки апартамент, къща или офис, които допринасят за цялостния стил и изпълнение на проекта на електрическата система и осигуряват естетика и сигурност едновременно. Голямо значение оказват детайлите в проекта – апаратурата, ключовете и контактите, които подсилват изграждането на цялостно електропроектанско решение.

След изтичане на периода на кандидатстване в състезанието трима победители ще бъдат изтеглени на случаен принцип. Организаторът ще се свърже с тях на посочения имейл адрес или телефон. Печелившите ще получат ваучер за уикенд за двама в спа комплекс „Ува нестум“, гр. Гоце Делчев.

В състезанието „До ключ“ всеки участник следва:

• да се регистрира в портала mySchneider тук;

• да представи проект с ключове и контакти от гамата New Unica или апаратурa за защита на електрическата инсталация от серията Easy 9 от Schneider Electric;

• да изпрати техническа схема и снимки на завършен обект на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Резултатите от състезанието ще бъдат обявени на уебсайта нa страницата на играта ТУК в срок от 10 дни след приключване на кампанията.

Допълнителна информация:

Новата Unica надгради забележително успешния дизайн на Unica с нови цветове и материали, добавени функционалности и възможности за подобряване на качеството на интериорния дизайн. Ключовете и контактите може и да не са основен елемент от интериорния дизайн, но имат значително отражение върху комфорта и удобството в домовете и офисите. За да реализират този потенциал, продуктите от гамата Unica са проектирани да внесат в ежедневието:

• естетична визия, добавяйки в интериора усещане за стил с елегантния си дизайн;

• простота на работа, позволявайки бърз и лесен монтаж благодарение на интелигентния дизайн на продуктите;

• индивидуалност с огромна гъвкавост на приложението и употребата посредством модулна концепция.

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...