Schneider Electric представя Easy UPS 3L 500 и 600 kVA за улеснена непрекъснатост на бизнес процесите при оптимизирани инвестицииEasy UPS 3L е идеален за средни и големи търговски сгради, центрове за данни и в леката промишленост, като дава възможност за управление и поддръжка на услугите чрез смартфон навсякъде и по всяко време

    • Разширява обхвата на серията Easy 3 UPS до 600kVA (400V)

    • Компактният 3-фазен UPS за външни батерии улеснява и оптимизира конфигурирането, експлоатацията и обслужването

    • Идеален за средни и големи търговски сгради и в леката промишленост

    • EcoStruxureTM: готов за опростяване на управлението и услугите с наблюдение и поддръжка чрез смартфон по всяко време и навсякъде

Schneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, представи Easy UPS 3L, най-новото предложение от гамата Easy UPS 3-фазно непрекъсваемо захранване (UPS), разширявайки обхвата с 500 и 600 kVA (400V) модели за външни батерии. Easy UPS 3L улеснява и оптимизира конфигурацията и обслужването, осигурява отлична предвидимост и е особено подходящо за средни и големи търговски сгради, центрове за данни и в леката промишленост.

Със своите компактни размери, възможността за работа в паралел и резервираност и отличните електрически спецификации Easy UPS 3L защитава критично оборудване в широк диапазон от повреди, причинени от прекъсвания на електрозахранването, пренапрежение и високо напрежение. Има до 96% ефективност и предсказуемост на разходите за комунални услуги. Easy UPS 3L може да работи в широк обхват от работно напрежение на батериите, поддържа различни батерийни конфигурации, както и възможността да работи включително и с касетъчни батерии. Предлага се с пълен набор от опции и аксесоари, които улесняват интеграцията  му в различните приложения.

„Благодарение на изключителното съчетание от конкурентни спецификации; със солиден, гъвкав и устойчив на повреди дизайн, който увеличава надеждността; както и с оптимизирани размери, които спестяват ценно пространство, Easy UPS 3L е идеалният избор за лесно постигане на непрекъсваемост на бизнес процесите и за оптимизация на инвестициите, независимо дали е във вашия магазин или в електрическо помещение“, отбелязва Мустафа Демиркол, глобален вицепрезидент, ръководещ офериране и маркетинг на 3-фазни UPS устройства в Schneider Electric. „Той е лесен за конфигуриране, лесен за използване и лесен за обслужване.

Със следващото разширяване на 3-фазовата гама Easy UPS Schneider Electric продължава да отговаря на нуждите на пазара, като предлага лесни, издръжливи и конкурентни решения, които дават приоритет на безопасността, ефективността и приложимостта за днешния бизнес с нарастваща свързаност.“

Важно предимство за клиентите е глобалното обслужване на Schneider със силни локални мрежи от сервизни специалисти, които предоставят пълен набор от услуги през целия жизнен цикъл на Easy UPS 3L.
Включената услуга за инсталиране гарантира, че Easy UPS 3L е правилно и безопасно конфигуриран за ефективна работа, надеждност, безопасност и спокойствие.

Лесен за конфигуриране, експлоатация и обслужване, Easy UPS 3L:

    • предлага устойчивост срещу тежки околни условия благодарение на платки, защитени с предпазно покритие, сменяем филтър за прах, работна околна температура до 40°C и силна защита от претоварване. Easy 3L е надеждно решение за непрекъснатост на бизнес процесите;

    • осигурява по-малка сложност на системата и спестява инвестиции на CapEx, което го прави идеален за средни и големи търговски сгради и за леката промишленост.

    • позволява лесно наблюдение и управление с облачно-базиран софтуерен пакет на EcoStruxure IT, при положение че закупите допълнителната мрежова карта.

За повече информация посетете http://www.schneider-electric.com/ecostruxure-it и изпробвайте безплатно системата за мониторинг EcoStruxure IT Expert в продължение на 30 дни.

Повече за Easy UPS 3L открийте на нашата уеб страница.

www.se.com

Вижте още: