Стартира третото издание на Инженерната академия на „R&М България Производство“Кандидатстването за едногодишната стажантска програма вече е отворено

„R&М България Производство“ (Райхле и Де-МасариБългария Пръдакшън), част от швейцарската компания Reichle & De-Massari, водещ световен производител на високоефективни и иновативни продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни, отвори кандидатстването за третото издание на стажантската си програма „Инженерна академия“ 2021 – 2022. 

Стажът продължава една година и ще започне през септември 2021 г. в производствената база на компанията в София, кв. „Хаджи Димитър“. Както кандидатстването, така и самата академия преминават през няколко етапа, като основната цел е подготовката на младите инженери за работата им в реална среда. Одобрените кандидати преминават през пет модула на обучение в  ключови инженерни отдели. 

„Инженерната академия на „R&М България Производство“ вече има своите традиции и доказана ефективност в развитието на младите инженерни таланти у нас. Щастливи сме, че въпреки условията, в които бяхме поставени по време на пандемията през 2020 г., стажантите ни преминахамного успешно през етапите на обучението“, посочва Станка Стоянова, директор на отдел „Човешки ресурси“ в компанията. „И третата ни Инженерна академия ще премине през пет модула, като разликата от първите две издания е, че ще се реализира на 8-часов работен ден“, допълва още тя. 

Петте модула на обучение в Инженерната академия са в ключови за „R&M България Производство“ инженерни отдели, като във всеки модул стажантите работят по индивидуална програма с подкрепата на ментори. Обучението включва разработка на казуси по реални проекти и представянето им пред мениджърския екип. Успешно представилите се стажанти преминават в следващия модул. Стажът приключва с връчване на сертификат и при наличие на свободна позиция може да се предостави възможност за назначаване в „R&М България Производство“. Не на последно място, по време на обучението стажантите получават мотивиращо възнаграждение. 

Инженерната академия на „R&M България Производство“ е подходяща за завършили трета година в университет (инженерна специалност) или току-що дипломирани инженери. За кандидатстване е необходимо да се изпрати актуална автобиография, както и описание на личната мотивация и краткосрочните професионални цели.

Вижте още: