1432965На 09.12.2017 година в село Рибарица, Община Тетевен, от 12:00 часа се проведе откриването на най-новия високотехнологичен Бизнес център „Балкан“. Иновативният комплекс реализира концепцията за офис сред природата и е предназначен специално за целогодишна дистанционна работа на екипи от компании, работещи в сферата на софтуерните и информационни технологии, творци, свободни професии и др. Балкан център съчетава предимствата на модерния офис с красотата и спокойствието на планината.

Събитието уважиха кметът на Община Тетевен - д-р Мадлена Бояджиева , кметът на село Рибарица - г-жа Пенка Ганева, представители от Vivacom, бизнес партньори и специалисти, участвали в проектирането и изграждането на комплекса, както и много представители на местния хотелиерски и ресторантьорски бизнес.

Една от целите на Бизнес център - „Балкан“ е да бъде изградено ползотворно партньорство с туристическия бранш в района, което да подпомогне допълнителното привличането на все повече туристи и гости в курорта Рибарица – една от най-посещаваните дестинации на територията на Община Тетевен.

Откриването започна с реч на г-н Петър Босовски и г-жа Юлия Босовска в голямата презентационна зала и продължи с коктейл и танцова програма от местния ансамбъл за народни танци. Гостите имаха възможността да разгледат комплекса, да изпробват бързата интернет връзка и също така да се насладят на модерния СПА център.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...