Вече можем да поръчаме бетон и онлайн
„Холсим България“ пусна първия в България онлайн магазин за поръчки на бетон с адрес www.onlinebeton.bg
 
Иновативното решение предлага лесен и гъвкав начин за малки строителни фирми, майстори и хора без опит в строителството да си осигурят доставка на качествен бетон на избрано от тях място - навреме и при безопасни условия. От онлайн доставките могат да се възползват клиентите в София и Пловдив и районите около тях, които се обслужват от производствените обекти на фирмата в двата града.
 
Платформата опростява процеса на заявка и предлага възможност за консултация при избора, което значително улеснява купувача и намалява времето, което се отделя за поръчка на строителния материал.
 
Сайтът www.onlinebeton.bg е изключително интуитивен, което дава възможност и на непрофесионалисти да се ориентират лесно в предоставените възможности. Правилният продукт се определя въз основа на вида на изпълнявания строителен проект - например фундамент, алея, басейн, веранда и други. Сайтът разполага и с онлайн калкулатор за изчисляване на необходимия обем бетон. За потребителите с опит в строителството е осигурен директен избор през опцията „Бърза поръчка“. В процеса на заявка потребителите могат да получат и професионална консултация от специалистите на Холсим, както и съвети за качественото изпълнение на своя проект от публикациите в блога.  
 
„Много често хората, които се залавят с малък строителен проект или ремонт в своята къща, вила, търговски обект и други се сблъскват с трудности при уреждане на доставката на необходимия им бетон поради склонността на бетоновите центрове да приоритизират големите клиенти. Дигиталното решение, което предлагаме, слага край на тези затруднения. Клиентът си спестява време и нерви и печели удобство и сигурност. Всеки, който се е занимавал с ремонти, знае колко ценно е това.“, коментира Атанас Александров, оглавяващ бетоновото подразделение на „Холсим България“.
 
Групата Холсим е глобален лидер в използването на технологии за дигитална трансформация на строителния бизнес и предлага иновативни решения за интелигентно и устойчиво строителство.

Вече можем да поръчаме бетон и онлайн

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...