Втора аптека SOpharmacy отваря врати във Варна След като през месец юли отвори първата аптека SOpharmacy във Варна, днес отваря врати втори обект в града. Варненци вече имаха възможността да се запознаят с високия стандарт, продуктовото разнообразие, достъпната грижа за здравето и личното внимание и обслужване в аптеки SOpharmacy, което сега става още по-достъпно за тях.

Първата аптека в морската столица се намира в кв. Левски, ул. Дубровник 39, а втората локация, която отваря днес е в централната част на града - ул. Братя Миладинови 73, на ъгъла с ул. Пирин. На удобно и достъпно място варненци и гости на града могат да открият промоционални предложения. SОpharmacyрадва клиентите сивече в 10 града в Българияс 57 аптеки, както и в цялата страна онлайн на sopharmacy.bg.Работното време на аптеките във Варна е – делнични дни от 8.00 до 21.00 ч., а събота и неделя и празничните дни от 09:00 – 20:00 ч. 

По повод откриването, в периода 23 – 25 август клиентите ще могат да се възползват от 10% отстъпка от цената на всички продукти с изключение на промоционалните предложения и на лекарствата, отпускани по лекарско предписание. Първите 1500 посетители на аптеката ще получат скречкарти, чрез които ще спечелят разнообразни подаръци от собствената марка на SОpharmacy. В аптеките SOpharmacy могат да се открият над 1000 актуални промоции с до 50% намаление и разнообразни слънцезащитни продукти с трайно ниски цени, които очакват клиентите.

Варненцимогат да се запознаят с лоялната програма на SOpharmacy, с която всяка покупка носи точки, които се разменят за продукти от каталога. Всяка седмица за лоялните клиенти има специални предложения с отстъпки от 25 до 50%. 

На специална грижа и внимание ще може да разчита всеки посетител в аптеките, тъй като на място има възможност за професионална консултация в специално обособена стая законсултации. Обучените фармацевт консултанти могат индивидуално да се срещнат с всеки и да предпишат лечение при нужда. Друго отличително предимство на аптеки SOpharmacyе подредбата на продуктите, продуктовото разнообразие и постоянното наличие на асортимента. Това дава достъп на варненци до повече разнообразие и възможности за избор. 

 

Вижте още: