Годишните награди на b2b MediaКонкурсът е платформа за най-иновативните дружества в страната, които да покажат своите резултати и да представят своите иноваторски проекти.
До 8 юли 2016 г. се очакват попълнените апликации от най-модерите и най-иновативни компании и проекти, реализирани от бизнеса у нас. Награждаването ще се състои на официална церемония на 13 юли 2016 г.

Конкурсът ще оцени устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

Ще бъдат връчени и годишни награди в над 10 различни категории и допълнително една голяма награда. Тези отличия засягат сферата на развитието на корпоративна социална отговорност, иновативност и устойчиво поведение.

След периода на кандидатстване независимо жури ще оцени подадените в срок кандидатури и ще номинира до 5 участника в категория. На официална церемония ще бъде отличен получилият най-много точки от журито във всяка от категориите.

Можете да се запознаете с миналогодишните носители на престижните награди от Facebook страницата на официалната церемония и сайта на събитието.

Големият победител на конкурса ще се отличи с награда „Иновация на годината“.

Една от категориите, която се радва на широк интерес е “Бизнес дебют на годината”, където се очаква номинации да бъдат подавани от най-интересните новостартирали компании за изминалите две години, докато в категория “Бизнес идея на годината” е възможно да бъде отличена идея, която дори още не е стартирала изпълнението си като бизнес проект.

Екипът на медията си поставя лично целта да насърчи иновационната и социално-отговорна дейност на българските предприятия и да фокусира вниманието на обществото върху добрите примери в бизнеса. Чрез тази инициатива ще се мотивират и вдъхновят повече български фирми и предприемачи да бъдат по-конкурентноспособни и иновативни.

Срокове:

Начало за попълване на онлайн формуляра – 13 юни 2016 г.

Краен срок за попълване на онлайн формуляра - 8 юли 2016 г.

Официална церемония за награждаване – 13 юли 2016 г.
 
Повече за събитието ТУК и на Facebook страницата на събитието.

За медийни и спонсорски партньорства можете да се свържете с организаторите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...