Започна кандидатстването за наградите на БАИТ От 3 октомври 2016 г., започва регистрацията за участие в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2016 г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.
Регистрацията ще бъде отворена до 24.00 ч. на 16 януари 2017 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/ 

Регистрацията е безплатна. В конкурса могат да участват всички компании от ИКТ бранша, които са регистрирани съгласно българското търговско право. За 6-ти път БАИТ ще връчи награди в 12 категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии. За да отрази бързото развитие на ИКТ индустрията, тази година организационният комитет направи промени в категориите и регламента.

Новите моменти са: 2 нови категории - “Значителен корпоративен ИКТ проект” и Internet of Things (Интернет на нещата). „Студентската“ награда става „Младежка“, като освен студенти, от т.г. в нея могат да кандидатстват и ученици. Нови са правилата за Специалната награда на БАИТ –тя ще се връчва по решение на журито чрез вътрешни номинации, като за тази категория няма да се подават кандидатури.

В 6-тото издание на Наградите на БАИТ ще бъдат отличени още и носителите на награди в категориите: Образователна награда, Журналистическа награда, Публична администрация /държавна и общинска/, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, Мобилни решения, Развлекателен софтуер.

b2b Media е медиен партньор на събитието.

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...