Зив Гиги е повишен в ръководител на GTC България и Румъния

GTC продължава стратегическата поредица от преструктурирания и промени в персонала на компанията. GTC има удоволствието да съобщи, че г-н Зив Гиги (Ziv Gigi) е повишен в поста Country Manager за България, като ще отговаря за всички операции на GTC на българския пазар, в допълнение към настоящата си роля на Country Manager на GTC за Румъния.

Зив Гиги има повече от 15 години опит на ръководни длъжности на пазарите на недвижими имоти в Централна и Източна Европа, като е разработил и управлявал над 450 000 m2 офис и търговските площи. Започвайки работа в GTC през 2008 г. и след поста Главен финансов директор за България и Сърбия, през 2021 г. г-н Гиги е повишен на позицията управляващ директор за Румъния, като потвърждение на неговите доказани умения в областта на развитието на недвижими имоти, продажбите и придобиванията, идеите, финансирането, развитието и оперативния мениджмънт на мащабни проекти в динамично развиващ се пазар на недвижимите имоти. Неговата финансова експертиза и отношение към развиване на инвестициите бяха допълнение към настоящото му повишаване в Country Manager за България и Румъния, две бързоразвиващи се европейски държави със силни пазари на недвижими имоти.

„Развълнуван съм от поредната възможност в GTC. България е динамична и обещаваща стратегическа локация за развитието и растежа на компанията. Сигурен съм, че опитът, който съм натрупал с GTC, ще ми помогне да поема ролята гладко, за да подкрепя още по-добре компанията в разрастването на портфолиото от изцяло нови проекти и внедряването на оперативно съвършенство“ - коментира Зив Гиги, ръководител на GTC в Румъния и България.

Зив Гиги е повишен в ръководител на GTC България и Румъния


„По време на работата си в GTC, Зив доказа, че е лидер за пример, който прави повече от това, което се очаква от него. Повишението му в Country Manager за България е следствие от изключителното му представяне, както и отговор на нашите бизнес нужди. Искаме да се възползваме от динамиката на пазара и да направим всичко възможно, за да се развиваме на българския пазар по отношение на портфолиото и операциите. Уверен съм, че със Зив, който ръководи операциите ни в Румъния и България, ще успеем да постигнем тези и други амбициозни цел“ - допълни Золтан Фекете (Zoltan Fekete), главен изпълнителен директор на GTC.

Освен с впечатляващия си опит в областта на развитието и управлението на активи, Зив Гиги е сертифициран счетоводител (CPA) с повече от десетилетие опит във финансовото управление, специализиран в набирането на капитал и стратегическото планиране. Преди присъединяването си към GTC, Зив е работил като одитор за Ernst & Young Израел и като финансов мениджър за частен предприемач в Унгария и Турция.Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...